|

AK Parti Grup Başkanvekili İnceöz: CHP'nin yaptığı ihanet

TBMM'deki dokunulmazlık görüşmelerinin ilk tur oylaması sonucunda ortaya çıkan tabloyu ve CHP'nin takındığı tutumu değerlendiren AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, AK Parti ve MHP dokunulmazlıkların kaldırılması yönünde net bir duruş sergilerken, CHP'nin takındığı tutum ancak ihanetle açıklanabilir” dedi.

Yeni Şafak
17:44 - 18/05/2016 Çarşamba
Güncelleme: 14:46 - 18/05/2016 Çarşamba
Yeni Şafak

“Meclis'te terörü ve terör örgütünü himaye eden milletvekillerini kapsayan dokunulmazlık görüşmelerinin ilk turunda; CHP'nin takındığı tutum siyasi tarihimize kara bir leke olarak geçmiştir” değerlendirmesinde bulunan İnceöz, açıklamasında “Şehit haberlerinin geldiği, terör örgütü PKK'nın köylüleri tonlarca patlayıcı kullanarak katlettiği bir günde, terörün ve terör örgütünün siyasi uzantılarına yönelik tarihi bir sorumluluğu yerine getirirken CHP'nin tavrı ancak ihanetle açıklanabilir” ifadelerine yer verdi.



İlk turdaki oylamada hayır oyu veren CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun apar topar şehit ailesi ziyaretine gitmesini “tam bir ikiyüzlülük örneği” şeklinde nitelendiren İnceöz, “Çok merak ediyorum, süreç bu kadar şeffaf, milletimizin gözü önünde cereyan ediyorken, Kılıçdaroğlu kimi kandıracağını düşünüyor? 7 Haziran'da olduğu gibi CHP bir kez daha açıktan HDP ile kol kola girmiştir. Milletimizin hassasiyetlerini hiçe sayarak siyaseten, milletten yana olmadığını göstermiştir” ifadelerini kullandı.



AK Parti ve MHP'nin dokunulmazlıkların kaldırılması yönünde net bir duruş sergilediğinin altını çizen İnceöz; açıklamasını “CHP sözcülerinin bugünkü açıklamalarında ikinci tur oylamanın sonucu değiştirmeyeceği yönündeki açıklamalarını kamuoyunun takdirine bırakıyorum” şeklinde tamamladı.


#AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz
#CHP
8 yıl önce