Ankara'da köpeklerin zehirlenmesiyle ilgili 3 kişi gözaltına alındı

18:01, 10/04/2019, ÇarşambaG: Güncelleme: 18:04, 10/04/2019, Çarşamba
AA
Ankara'da köpeklerin zehirlenmesiyle ilgili 3 kişi gözaltına alındı
Ankara'da zehirlenen köpekler telef oldu.

Ankara'da 13 sokak köpeğinin ölümünün ardından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin sayısı 3'e yükseldi. Gözaltına alınan L.Ö'nün ifadesinde, diğer 2 şüpheliyle birlikte köpeklere ne olduğunu bilmediği yiyecek bir şeyler getirdiklerini söylediği öğrenildi.

Başkentte yedikleri tavuk etinden zehirlenen 13 sokak köpeğinin ölümüyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin sayısı 3'e yükseldi.

Alınan bilgiye göre, Yenimahalle Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma Büro Amirliğince Batıkent semtinde sokak köpeklerinin zehirlenerek öldürüldükleri iddialarını soruşturmak üzere kurulan özel ekibin çalışmaları sürüyor.

Bu kapsamda polis ekipleri, köpeklerin öldüğü yeri gösteren çevredeki binaların güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Görüntülerden,
8 Nisan'da saat 18.00 sularında beyaz renkli, plakası belirlenemeyen bir minibüsle bölgeye gelen 3 kişinin, ellerinde beyaz poşetlerle köpeklerin olduğu noktaya doğru gittikleri
tespit edildi.

Çalışma sonucu kimlik bilgileri tespit edilen şüphelilerden L.Ö. yakalandı. Devam eden çalışmalar kapsamında diğer 2 şüpheli M.D. ve A.G. de gözaltına alındı. Böylece olayla ilgili gözaltına alınanların sayısı 3'e yükseldi.

L.Ö'nün ifadesinde, diğer 2 şüpheliyle birlikte köpeklere ne olduğunu bilmediği yiyecek bir şeyler getirdiklerini söylediği öğrenildi.

Diğer zanlılar M.D. ve A.G. ise Ulus bölgesinde atık vaziyette buldukları etleri yemeleri için köpeklere getirdiklerini, bu etlerden yiyen kendi köpeklerinin ise zehirlenmediğini iddia etti.

Adliyeye sevk edilecekler

Emniyet Müdürlüğüne götürülen şüphelilerin, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.

L.Ö'nün oto lastikçisinde, M.D. ile A.G'nin ise oto yıkamacısında çalıştığı, şüphelilerden L.Ö'nün hakkında tehdit suçundan 2, M.D'nin hakkında kasten yaralamadan 3, mala zarar vermekten 1, A.G'nin hakkında ise dolandırıcılık ve suç eşyası satın almaktan birer suç kaydı olduğu öğrenildi.

  • Ellerinde beyaz poşetle geldiler
  • Bu arada şüpheli 3 kişinin, kullandıkları beyaz renkli kapalı kasa minibüsle ellerinde beyaz poşetle tavuk etlerini olay yerine getirdikleri güvenlik kamerası görüntülerine de yansıdı.
Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026