|

Asım Balcı seçim çalışmalarına devam ediyor

Türkiye her geçen gün seçim atmosferine daha da girerken, belediye başkanlığı için seçmenin karşısına çıkacak adayların saha çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Ankara'nın en önemli ilçelerinden biri olarak kabul edilen Altındağ'da AK Parti'nin adayı olan Asım Balcı, seçim çalışmaları kapsamında bölge esnafını ziyaret etti, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Yeni Şafak
08:29 - 2/02/2019 Cumartesi
Güncelleme: 22:42 - 5/02/2019 Salı
Yeni Şafak
AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Balcı, esnaf ziyaretinde.
AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Balcı, esnaf ziyaretinde.

Mart ayının son gününde yapılacak yerel seçimler için adaylar oldukça tempolu bir program sürdürüyor. İstanbul'un ardından sonucu en çok merak edilen şehirlerden biri de hiç şüphesiz Ankara. Başkentin en önemli ilçelerinden biri olan Altındağ'da AK Parti'den aday gösterilen Asım Balcı, seçim çalışmaları kapsamında kendi ilçesinde 'ayak basmadık yer bırakmayan' adaylardan biri.

Adının açıklandığı ilk günden bu yana ilçe genelinde gerek hane halklarıyla gerekse de esnafla oldukça sıkı bir diyalog kuran Balcı, parti teşkilatıyla da uyum içerisinde çalışıyor.

Esnafları tek tek ziyaret ediyor

Seçim çalışmaları kapsamında daha inen Balcı, geçtiğimiz günlerde esnaflarla bir araya geldi. İşyeri sahiplerinin ve çalışanların sorunlarını ayrı ayrı dinleyen, kimi görüşmelerinde bizzat notlar alan Balcı, esnaf ziyaretlerinin ardından mahalle mahalle gezerek Altındağlıların evlerine de konuk oldu.


Seçmenlere "Nasıl bir Altındağ?" hayal ettiklerini soran Balcı, seçilmesi halinde ilçeyi adeta ihya edecek projelerini de birinci ağızdan vatandaşlara anlatıyor.

Asım Balcı kimdir?

Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olan Doç. Dr. Asım Balcı, 1971 Çorum Osmancık'ta doğdu. 1992 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olan Doç. Dr. Asım Balcı, Yüksek Lisansını ABD'deki University of Kentucky'de tamamladı. Daha sonra Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde doktorasını bitiren Balcı, bir süre Muğla Üniversitesi’nde görev yaptıktan sonra, 2003-2007 yıllarında Sağlık Bakanlığı’nda Bakan Danışmanı olarak görev aldı.

Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi olarak görev yapan Doç. Dr. Asım Balcı, 2007-2010 yılları arasında da Türksat A.Ş. de e-Devlet ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevlerinde bulundu. Balcı, 2010-2013 yılları arasında Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliği görevini yürüttü.

Son olarak, Millî Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevini yapan Balcı, birçok AB projesinde de yer aldı. Asım Balcı'nın çok sayıda yayınlanmış makale ve kitabı bulunuyor. İyi düzeyde İngilizce bilen Balcı, evli ve iki çocuk babası.

#Asım Balcı
#Ankara
#Altındağ
5 yıl önce