|

Bahçeli: PKK hepsini kafese aldı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Aydın'da '14 Mayıs'ta Aziz Milletim Sıra Sende' temalı mitingde konuştu. Bahçeli, "Kandil'e yuvalanan teröristler her gün CHP'ye destek açıklaması yapmaktadır. İşi gücü fitne fesat çıkarmakta olan İYİ Parti Başkanından hiçbir itiraz da duyulmamıştır. İYİ Parti'ye oy veren kardeşlerim böylesi bir teslimiyete itibar etmeyeceklerdir. Millet İttifakına verilecek her oy Kandil'e gidecek. CHP ve İYİ Parti'ye verilecek her oy Türkiye'nin tarihi yürüyüşünü sekteye uğratacaktır" dedi.

Mehmet Güney
04:00 - 5/05/2023 Cuma
Güncelleme: 02:08 - 5/05/2023 Cuma
Yeni Şafak
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kemal Kılıçdaroğlu'na verilecek her oyun Kandil'e gideceğini belirterek “HDP neyse CHP ve İYİ Parti o. PKK hepsini birden kafese almıştır” dedi.

Aydın Atatürk Kent Meydanı’nda düzenlenen mitingde konuşan Bahçeli, 14 Mayıs seçimlerinin yeni yüzyılın demokratik eşiği olduğunu söyledi. Bahçeli, “Bu seçimlerde huzurla husumet arasında bir tercih yapılacaktır. Bu seçimler kucaklaşmayla kutuplaşma arasında bir mücadeleye sahne olacaktır. 14 Mayıs’ta ya Türkiye’nin kudretini seçeceğiz ya da kumar masasında heba olup gideceğiz” diye konuştu. “Kandil’e yuvalanan teröristler her gün CHP’ye, İYİ Parti’ye destek açıklaması yapmaktadır. Bugüne kadar CHP’li bir yönetici çıkıp da buna tepki göstermemiştir” diyen Bahçeli, şunları söyledi: HDP neyse CHP ve İYİ parti odur. Yeşil Sol Parti demek CHP ve İYİ Parti demektir. PKK hepsini birden kafese almıştır. Uyarıyorum, Kemal Kılıçdaroğlu’na verilecek her oy Kandil’e gidecek. Kılıçdaroğlu’na verilecek her oy kanlı eylemlere hizmet edecek.” Kılıçdaroğlu’nun Demirtaş’ı serbest bırakmayı vadettiğini söyleyen Bahçeli, “Irak ve Suriye tezkerelerine HDP’yle birlikte hayır dedi mi?” diye sordu.

Bahçeli, Muğla’daki konuşmasında da Kılıçdaroğlu’nun Atatürk Havalimanı vaadine tepki gösterdi. Bahçeli, “Havalimanını CIA ile ilişkili ABD’li bir şirkete vereceğim diyen Kılıçdaroğlu diyet borcunu ödeme vaadini taksit taksit paylaşmaktadır. Fakat hevesi kursağında kalacaktır. Kılıçdaroğlu 14 Mayıs’tan sonra tarihin çöp sepetine atılacaklardır” dedi.



#Seçim
#Devlet Bahçeli
#MHP
#İYİ Parti
#HDP
#CHP
1 yıl önce