|

Bakan Arslan söz verdi, -35'i görecek

Ulaştırma Bakanı Arslan'ın Kars için ulaşım anlamında atılması planlanan adımları açıklayan ve bölge halkına verdiği söz hayata geçiriliyor. Türkiye'nin en soğuk kışının yaşandığı Kars’ta -35 dereceleri gören hava şartlarına karşı yol yapılıyor.

Yeni Şafak
10:38 - 24/09/2017 Pazar
Güncelleme: 10:43 - 24/09/2017 Pazar
IHA
Kars’ın en işlek caddelerinden birisi olan Faikbey Caddesi, alt yapı ve yol söküm çalışmalarının tamamlanmasının ardından Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü’nce sıcak asfalt çalışmalarına başladı.
Kars’ın en işlek caddelerinden birisi olan Faikbey Caddesi, alt yapı ve yol söküm çalışmalarının tamamlanmasının ardından Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü’nce sıcak asfalt çalışmalarına başladı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Karslılara verdiği sözleri tek tek yerine getiriyor.


Referandum sürecinde, ‘Kars’ın şehir içi yollarını sıcak asfalt yapacağız’ diye Karslılara söz veren Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, verdiği sözleri yerine getiriyor. Bakan Arslan’ın girişimiyle başlatılan asfalt çalışmaları kentin dört bir tarafında yapılıyor.

Kars’ın en işlek caddelerinden birisi olan Faikbey Caddesi, alt yapı ve yol söküm çalışmalarının tamamlanmasının ardından Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü’nce sıcak asfalt çalışmalarına başladı. Sabah erken saatlerde başlatılan yol çalışmaları vatandaşlarında yüzünü güldürdü. Faikbey Caddesi üzerinde yürütülen sıcak asfalt çalışmalarını hayranlıkla izleyen vatandaşlar, Bakan Arslan’a, Kars’a yaptığı yatırımlardan dolayı teşekkür etti.
"Eksi 35 derece soğuğa göre yapılıyor"
Türkiye’nin en uzun süren ve en soğuk kışının yaşandığı Kars’ta, eksi 35’leri bulan olumsuz hava şartlarını da göz önünde bulundurarak, sıcak-soğuk ilişkisinden olumsuz etkilenmemesi için Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) yöntemiyle asfalt, kışın soğuklarından etkilenmeyecek. Üzerine 5 santim aşınmaz tabakası da atılacak asfalt yıllarca bozulmayacak.
#Ahmet Arslan
#Kars
7 yıl önce