|

'Batıyoruz’ diye yardım isteyen tekneden bir daha haber alınamadı

Muğla Fethiye Limanı'ndan Bodrum’a giderken, denizcilik kanalına 'batıyoruz' diye ihbarda bulunan tekneden bir daha haber alınamadı.

Yeni Şafak
20:19 - 1/03/2018 Perşembe
Güncelleme: 20:24 - 1/03/2018 Perşembe
IHA
'Batıyoruz’ diye yardım isteyen tekneden bir daha haber alınamadı
'Batıyoruz’ diye yardım isteyen tekneden bir daha haber alınamadı

Muğla'nın Fethiye ilçesinden Bodrum’a giderken kayboldu. Teknenin kaybolmadan kısa bir süre önce telsiz ile ‘Batıyoruz’ diye denizcilik kanalından yardım istediği öğrenildi.

İsmail Murat Edirnecik kendisine ait Fethiye Limanı’na kayıtlı ‘Sevil’ İsimli teknesi ile Fethiye’den Bodrum’a doğru yola çıktı.

Sarıgerme Kurtboğazı Mevkii’ne yaklaşık 3,5 mil açığa geldiklerinde Atilla Dündar mevki vererek telsiz ile batmaya başladıklarını belirtip yardım istedi. ‘Batıyoruz’ anonsunu alan sahil güvenlik ekipleri ve jandarma kısa sürede belirtilen bölgeye ulaştı. Ancak şu an itibariyle teknenin de teknede bulunan İsmail Murat Edirnecik ve yanında bulunan Atilla Dündar’a ulaşılmadığı belirtildi.

7.5 metre uzunluğundaki tekne ile birlikte kaybolan iki kişiyi arama çalışmaları devam ediyor. Kayıp olan tekne sahibi ve yanındaki şahsın yakınlarına ulaşan güvenlik güçleri Fethiye Limanın’nda bağlı olan tekne ile İsmail Murat Edirnecik ve Atilla Dündar’ın Bodrum’a gitmek üzere açıldıkları öğrenildi. Arama çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

#Bodrum
#Muğla
6 yıl önce