|

Bizi de askere alın

Vatandaşların Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak için gönüllü askerlik başvuruları devam ediyor. Hatay Reyhanlı'daki Naimi Aşiretinin 100 mensubu da 40 araçlık bir konvoyla operasyonlara katılmak için dilekçe verip başvuru yaptı. Grup adına konuşan Mustafa İri, "Sembolik olarak 100 kişiyle geldik ama Reyhanlı'da cepheye gitmek için binler hazır" dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 26/01/2018 Cuma
Güncelleme: 06:52 - 26/01/2018 Cuma
Yeni Şafak
Aşiret üyeleri ellerinde bayraklarla dilekçelerini teslim etti.
Aşiret üyeleri ellerinde bayraklarla dilekçelerini teslim etti.

Vatandaşların Mehmetçiğin yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na desteği günden güne büyüyor. Duaları ve ev ile işyerlerine astıkları bayraklarla askerlere manevi destek veren vatandaşlar, askerlik şubelerine de gönüllü askerlik başvurusu yapmak için akın ediyor. Bireysel olarak veya gruplar halinde şubelere giden vatandaşlar, cepheye gitmek için dilekçelerini teslim ediyor.

BİNLERCE KİŞİ SIRADA BEKLİYOR

Hatay Reyhanlı'daki Naimi aşireti üyeleri de Mehmetçiğe destek için toplu olarak gönüllü askerlik başvurusu yaptı. Reyhanlı'dan 40 araçlık bir konvoyla Kırıkhan'a giden 100 kişilik grup önce kaymakamlık önüne gitti. Bayrak açıp sloganlar atan grup adına konuşan Mustafa İri, bugünlerde daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğunu belirterek, “Mehmetçiğimize destek, moral ve motivasyon amaçlı topluca dilekçelerimizi vermeye geldik. Umuyorum ki dilekçeler kabul görür, biz de en kısa sürede Mehmetçiğimize cephede destek oluruz. Şu an malum olağanüstü hal var normalde Reyhanlı’da bıraktığımız 700-750 kişi var. Sadece sembolik olarak 100 kişiyle geldik. Şu an toplam 250 kişi adına dilekçe vereceğiz ama Reyhanlı’da binler hazır" dedi.

#Afrin
#Zeytin Dalı Harekatı
6 yıl önce