|

Büyük operasyon sinyali

Karaman’da vatandaşlara hitap eden Erdoğan, teröre destek veren güya müttefiklerin heveslerini kursaklarında bırakacaklarını, Afrin, Münbiç, Tel Abyad, Rasulayn ve Kamışlı’yı teröristlerden temizleyeceklerini söyledi. Erdoğan, “Önümüzde iki yol var: Ya boyun eğeceğiz, ya mücadele edeceğiz. Biz mücadeleyi seçtik” dedi.

Yeni Şafak ve
08:00 - 18/12/2017 Pazartesi
Güncelleme: 09:06 - 18/12/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Karaman İl Başkanlığı Kongresi’ne katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplu açılış törenindeki konuşmasında, Irak ve Suriye’deki gelişmelere değindi. Türkiye sınırlarının teröristlerden temizleneceğinin altını çizen Erdoğan, büyük harekatın işaretini verdi.

OYUNU GÖRDÜK,
DEŞİFRE ETTİK

Erdoğan özetle şunları söyledi: Türkiye’nin de içinde bulunduğu bu kadim coğrafya, belli birtakım güçlerin yeniden tanzim etmeye çalıştığı coğrafyadır. Bölgedeki birtakım muhtelif yönetimler de bunlara destek veriyor.

TERÖR YUVALARINA
İZİN VERMEYİZ

Terör örgütleri bu oyunun en acımasız, en kanlı, en ahlaksız araçları. Biz, bu oyunu gördük, deşifre ettik. Sadece bununla kalmadık, bu oyunu bozacak adımları birer birer atıyoruz.

Afrin’i teröristlerden temizleyeceğiz, Münbiç’i teröristlerden temizleyeceğiz, Tel Abyad’ı, Rasulayn’ı, Kamışlı’yı teröristlerden temizleyeceğiz; Şemdinli’den Yayla Dağı’na kadar tüm sınırlarımızı teröristlerden temizleyeceğiz. Sınırlarımızın dibinde terör yuvaları kurulmasına izin vermeyeceğiz.

#Recep Tayyip Erdoğan
#Afrin
#Tel Abyad
#Münbiç
#Rasulayn
6 yıl önce