|

Cami önünde şampanyalı kutlama

İstanbul seçimlerinin ardından sokaklarda kutlama yapan bazı CHP’liler camiye de saygısızlık yaptı. Maltepe meydanında toplanan kalabalıktan bir kişi Maltepe Merkez Camisi’ne dönerek şampanya patlattı.

Haber Merkezi
04:00 - 25/06/2019 الثلاثاء
Güncelleme: 01:34 - 25/06/2019 الثلاثاء
Yeni Şafak
Seçim kutlamaları sırasında bir CHP’linin Maltepe Merkez Camisi’ne doğru şampanya patlatması büyük tepki çekti.
Seçim kutlamaları sırasında bir CHP’linin Maltepe Merkez Camisi’ne doğru şampanya patlatması büyük tepki çekti.

Yenilenen İstanbul seçimlerini CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu’nun kazanmasının ardından, sözde kutlama yapan CHP ve HDP’liler büyük bir rezilliğe imza attı. Ellerine aldıkları alkol şişeleri sokaklara çıkan İmamoğlu taraftarları gece geç saatlere kadar küçük çocukların arasında alkol içti. HDP’nin de resmi olmasa da söylem yönünden destek verdiği CHP, İYİ Parti ittifakının taraftarları alkol şişeleri ile yaptıkları skandal kutlamayı Maltepe meydanında bir adım ileriye götürdü. Emniyet Müdürlüğünün yanı başında Maltepe medyanında toplanan kalabalıktan bir kişi Maltepe Merkez Cami’nin hemen karşısında şampanya şişesi patlattı.

CHP-HDP EL ELE ALKOL DUVARINI AŞTI

Sabaha kadar kutlama yapan CHP ve HDP’liler seçim zaferlerini ellerindeki alkol şişeleri ile kutladı. Bazı vatandaşlar ise otoyol ortasına oturarak küçük çocukların gözleri önünde alkol içti. 31 Mart seçimleri iptal edilmeden önce de İBB binasının bulunduğu Saraçhane meydanında toplanan İmamoğlu taraftarları ellerindeki alkol şişeleri ile gece geç saatlete kadar kutlama yapmış ve görüntüler büyük tepki çekmişti.

AK PARTİLİ GÖREVLİYE SALDIRI

Bahçelievler’deki bir imam hatip lisesinde bulunan AK Partili sandık görevlilerine CHP’liler tarafından sözlü ve fiziki saldırı yapıldı. Diğer vatandaşların engellemeleri sonucu AK Partili görevliler saldırıdan kurtulurken, olay yerine gelen polis ekipleri, AK Partililere sözlü ve fiziki müdahalede bulunan bir CHP’liyi gözaltına aldı. Bu esnada CHP’linin gözaltına alınmasına tepki gösteren aralarında HDP’lilerin de bulunduğu bir grup yoldan geçen araçlara saldırdı.

#İstanbul
#Seçim
#CHP
#Maltepe Merkez Camii
٪d سنوات قبل