|

CHP Sözcüsü'nden kurultay açıklaması

CHP'de muhalefetin olağanüstü kurultay için imza toplamasını değerlendiren CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, "Bizim edindiğimiz izlenim bu imzanın toplanamayacağı yönünde. Çünkü parti tabanının önemli bir bölümü, 'şu anda olağanüstü kurultayın doğru olmadığını' ifade ediyor. Kuşkusuz olağanüstü kurultay isteyen arkadaşlar da var. Bunları 15 gün içerisinde görürüz" diye konuştu.

Yeni Şafak
14:43 - 16/07/2018 Pazartesi
Güncelleme: 14:49 - 16/07/2018 Pazartesi
IHA
CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, kurultay iddialarına ilişkin açıklama yaptı.
CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, kurultay iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

CHP'de seçimlerin ardından başlayan kurultay süreci, bugün yapılan karşılıklı açıklamalarla yeni bir boyut kazandı.

Sabah saatlerinde genel başkan değişikliği isteyen CHP'lilerin imza toplamaya başladığı öğrenilmiş ve konuyla ilgili partililere giden SMS'in görüntüleri ortaya çıkmıştı.

CHP'li vekil Yaşar Tüzün'ün "Olağanüstü kurultay talep ediyoruz, İmzalar toplanmaya başlandı" açıklamasına parti yönetiminden yanıt geldi.

Tezcan'dan 'imza' açıklaması

CHP Sözcüsü Tezcan, muhalefetin olağanüstü kurultay için imza toplamasına ilişkin olarak, "Bizim edindiğimiz izlenim bu imzanın toplanamayacağı yönünde. Çünkü parti tabanının önemli bir bölümü, 'şu anda olağanüstü kurultayın doğru olmadığını' ifade ediyor. Kuşkusuz olağanüstü kurultay isteyen arkadaşlar da var. Bunları 15 gün içerisinde görürüz" diye konuştu.

#CHP
#Kurultay
#İmza
#Bülent Tezcan
6 yıl önce