|

CHP'den Putin açıklaması

CHP Parti Sözcüsü Haluk Koç, CHP ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında ne geçmişte ne de bugün hiçbir ilişki bulunmadığını söyledi. Koç Türkiye'nin böyle bir dönemden geçerken bu ülkenin ocaklarına ateş düşerken herkesin devlet ciddiyeti ile hareket etmesi gerektiğini belirtti.

Yeni Şafak
18:13 - 6/12/2015 Pazar
Güncelleme: 16:19 - 6/12/2015 Pazar
IHA

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, CHP Genel Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. "Ne yazık ki acı haberler gelmeye devam ediyor" diyerek sözlerine başlayan Koç, "Şırnak'ta şehit olan Mehmetçiğimize ve Diyarbakır'da şehit olan polisimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize sabır, yaralılara acil şifa diliyorum. Bu ülkenin birliğini, bütünlüğünü korumak için en büyük fedakarlığı yapan kahramanlarımızın aziz hatırasına şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.



"CHP ile Putin arasında hiçbir ilişki yok"


Türkiye'nin böyle bir dönemden geçerken bu ülkenin ocaklarına ateş düşerken herkesin devlet ciddiyeti ile hareket etmesi gerektiğini belirten Koç, CHP ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında ne geçmişte ne de bugün hiçbir ilişki bulunmadığını söyledi. Koç, şöyle devam etti:



"Hiçbir CHP'li de Putin ile baş başa yürüyüşler yapmış, akçeli ilişkilere girmiş, Türkiye'yi Şangay 5'lisine alır mısınız, almaz mısınız, alırsanız nasıl alırsınız diye pazarlıklar yapmış değildir" ifadelerini kullandı. Sürecin başından itibaren sınır güvenliğinin sağlanması noktasında hükümete destek verdiklerini anlatan Koç, şunları söyledi: "Sayın Genel Başkanımız başta olmak üzere partimizin her kurulundan bu yönde çok önemli açıklamalar yapıldı. Bütün bunlara rağmen Cumhurbaşkanının bir algı oluşturmak için hala CHP'yi suçlaması ve CHP'ye saldırması obsesif kompülsif bozukluk bir başka deyişle hastalık seviyesinde bir takıntının eseri değilse, yalancılıktır, müfteriliktir ve hakarettir."




#CHP
#Haluk Koç
#CHP Genel Merkezi
#Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin
#Vladimir Putin
8 yıl önce