|

CHP'li belediye vadiyi yeşile boyadı

CHP'li Narlıdere Belediyesi, 4 Kasım'da açılması planlanan Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi'nin tanıtımı için düzenlenecek ve Kılıçdaroğlu'nun da katılacağı organizasyon öncesi dikkatleri çeken bir uygulamaya imza attı. Görevliler tesisi yeşillendirmek yerine yeşile boyadı.

Yeni Şafak
09:32 - 18/10/2016 Salı
Güncelleme: 06:42 - 18/10/2016 Salı
Diğer
Vadideki beton blokların yeşile boyandığı böyle görüntülendi.
Vadideki beton blokların yeşile boyandığı böyle görüntülendi.

İzmir

'de fıkraları aratmayan bir manzara ortaya çıktı. Açılışı yapılacak olan tesisi yeşillendirmek yerine yeşile boyayan CHP'li Narlıdere Belediyesi, herkesi şaşırttı.



İzmir Büyükşehir ile Narlıdere Belediyesi, "Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi" adında ortak bir proje hazırladı. Tamamlanan projenin tanıtımı ise geçtiğimiz günlerde yapıldı.



  1. Tanıtımda Narlıdere'ye büyük bir yeşil alan kazandırdıklarını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "Büyüyen Narlıdere'nin merkezinde aileler, çocuklarımız huzur içinde cüzi fiyatlarla eğlenecekler" açıklamasını yaptı.

Tesisin açılışı ise 4 Kasım'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılacaktı. Projeyi açılışa yetiştirmek isteyen Narlıdere Belediyesi ise çok konuşulacak bir uygulamaya imza attı.



Sabah'ın haberine göre; Görevliler, yeşillendirme yapmak yerine akıllara durgunluk veren bir yöntem uyguladı. Vadinin birçok yeri kimyasal boyalarla yeşile boyandı.



Skandal, sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı.








#İzmir'
#CHP
#Narlıdere Belediyesi
7 yıl önce