|

CHP'li Müslim Sarı'dan alenen tehdit: '20 yıllık iktidarla hesaplaşacağız'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun helalleşme adı altında muhafazakar seçmenden oy talebi sürerken, hesaplaşma tehditlerine bir yeni isim daha eklendi. CHP Parti Meclisi üyesi Müslim Sarı katıldığı bir televizyon programında "Hesaplaşacağımız kitleler var bizim" ifadelerini kullandı.

09:30 - 27/03/2023 Pazartesi
Güncelleme: 11:01 - 27/03/2023 Pazartesi
Diğer
CHP'li Müslim Sarı Canlı yayında mevcut iktidarı tehdit etti.
CHP'li Müslim Sarı Canlı yayında mevcut iktidarı tehdit etti.

Terör örgütü PKK, Kandil'den 'yolunuz açık' mesajları gönderirken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ortakları ve yandaşları tehdit üstüne tehdit savurdu.

Habertürk ekranlarında Kübra Par'la Açık ve Net programına konuk olan CHP Parti Meclisi üyesi Müslim Sarı, canlı yayında çarpıcı açıklamalar yaptı.



'Hesaplaşacağımız kitleler var bizim'


Sarı, ''Ama hesaplaşılmasına inanan bir sürü insan var bu ülkede. Yani 20 yıllık iktidarın mağdur ettiği bir sürü kitle var. Dolayısı ile bu kitleler de hesaplaşmak istiyor. Yani şöyle bir şey de doğru değil; 20 yıl devam eden iktidar var ve bu iktidarın üzerine geleceğiz ve oturacağız hiçbir şey yokmuş gibi davranacağız. Niye bize oy versinler? Hesaplaşacağımız kitleler mutlaka olacak. Hesaplaşacaklarımız var bizim.''






#CHP
#Müslim Sarı
#Tehdit
1 yıl önce