|

CHP'li vekilden skandal sözler: Allah'ın oğlu gelse...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, bir televizyon kanalının programına canlı yayınına konuk oldu. Seçimlerin değerlendirildiği programda skandal ifadeler kullanan Aydoğdu, sandıkların korunması konusunda 'Allah'ın oğlu gelse elimizden sandıkları alamaz' ifadesini kullandı.

Yeni Şafak
10:31 - 26/04/2018 Perşembe
Güncelleme: 10:55 - 26/04/2018 Perşembe
Diğer
CHP'li Vekil Aykut Erdoğdu, canlı yayında skandal ifadeler kullandı.
CHP'li Vekil Aykut Erdoğdu, canlı yayında skandal ifadeler kullandı.

Türkiye iki aydan kısa bir süre sonra sandık başına gidecekken, partilerin seçimlerle ilgili açıklamaları da birbirini izliyor.

Bugüne kadar gerek İslami değerlerle, gerek toplumun örf ve ananeleriyle ilgili çok sayıda skandala imza atan CHP yönetimi, bu seçimler öncesinde de Müslümanlığı ve Türklüğe yakışmayacak sözler sarf etmeye devam ediyor.



Önce Kılıçdaroğlu, şimdi yardımcısı

Geçtiğimiz günlerde Yörük Türkmen etkinliğinde yaptığı açıklamada Osmanlı İmparatorluğu'nu 'Türkmenlere zulüm etmekle' itham eden CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere çok geniş bir kesimden tepkiler gelmişti.

CHP Lideri'nin bu ifadelerinin ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu'dan da İslamiyetle asla bağdaşmayacak açıklamalar geldi.

Bir televizyon kanalının canlı yayınında seçimi değerlendiren Erdoğdu, "Sandık koruma meselesine gelince, biz o sandığı alalım, Allah'ın oğlu gelip bizim elimizden onu alamaz. Biz can veririz, kan veririz. Biz 350'yi bulacağız, sandığı elimizden alacaklar, varsa yürekleri alsınlar" açıklamasında bulundu.


#CHP
#İslam düşmanlığı
#Seçim 2018
6 yıl önce