|

CHP'ye bütçe eleştirisi

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, seçim sonrası az bir zaman olmasına karşın hükümetin 2016 bütçesini hazırlayıp Meclis'ten geçirebileceğini dile getirirken, bütçeye destek vermeyeceğini açıklayan CHP'yi eleştirdi. Kılıç konuşmasında, siyasette teşkilatların öneminin altını çizdi.

Yeni Şafak
14:47 - 23/12/2015 Çarşamba
Güncelleme: 12:50 - 23/12/2015 Çarşamba
IHA

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Bafra İlçe Teşkilatını makamında kabul etti. Bafra İlçe Teşkilatı başkan ve üyeleri Bakan Çağatay Kılıç'ı yeniden bakan olmasından dolayı kutlarken, Bafra'ya yapılan hizmetlerden dolayı da teşekkür etti.



Bakan Çağatay Kılıç ise konuşmasında, siyasette teşkilatların öneminin altını çizerek “Teşkilatlarımızla beraber ortaya koyduğumuz performans AK Parti'ye başarıyı getiriyor. Kardeşlik, birliktelik, beraberlik, halkın hakkını korumak AK Parti'nin kurucu değerlerindendir. İlk günkü aşkla yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.



Seçim başarısının beraberinde sorumluluk getirdiğini dile getiren Bakan Çağatay Kılıç, ”Samsun ve Bafra'nın faydasına olacak işlerde hep beraber olacağız. Ben tüm Türkiye'nin bakanıyım ama Samsun'un benim için farklı bir yeri var” dedi.


Bakan Çağatay Kılıç, gençlik ve spor alanında sıklıkla örnek verdiği Bafra'nın bir spor vadisi olarak adlandırılabileceğini kaydederek sözlerini şöyle sürdürdü: “Bafra stadyumu güzel bir hizmet oldu diye düşünüyorum. Seçimlerin öncesinde de açılışını yapmak nasip oldu. Gençlik merkezleriyle, yeni yapılan yurtlarıyla, spor tesisleriyle. Bu çalışmalara devam edeceğiz, elimizdeki imkanları en iyi şekilde değerlendireceğiz.”



Bakan Çağatay Kılıç, Bafra'nın kendisi için ayrı bir öneme sahip olduğunu hatırlatarak, “Bafra'nın benim için duygusal anlamda da farklı bir önemi var. Benim rahmetli amcamın eczanesi vardı ve halka hizmet etme şansı oldu Bafra'da” dedi.



PARTİMİZ DEĞİL TÜRKİYE KAZANSIN


Bakan Çağatay Kılıç, AK Parti'nin ilkeleriyle ödün vermeden, tüm Türkiye'yi kucaklayarak kardeşçe, el ele, kol kola yoluna devam edeceğini, AK Parti iktidarlarının her zaman Türkiye'nin çıkarları doğrultusunda hareket ettiğini ve edeceğini vurgularken, “Partimiz değil Türkiye kazansın” dedi.



CHP'YE BÜTÇE ELEŞTİRİSİ


Bakan Çağatay Kılıç, seçim sonrası az bir zaman olmasına karşın hükümetin 2016 bütçesini hazırlayıp Meclis'ten geçirebileceğini ancak bu konuda CHP'nin ciddi bir muhalefet yaptığını hatırlatarak, CHP'yi eleştirdi.



Bakan Çağatay Kılıç, “İmkan olsaydı biz bütçeyi hazırlardık. Milliyetçi Hareket Partisi destek vereceğini dile getirdi ama CHP buna karşı çıktı” diye konuştu.

#Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç
#AK Parti Bafra İlçe Teşkilatı
#Bafra
#CHP
8 yıl önce