|

CHP’ye sahip çıkın: Hamza Dağ’dan vatansever muhaliflere çağrı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Pençe Kılıç Harekâtı ve muhalefetin tavrıyla ilgili açıklamalar yaptı. Dağ, harekât için “Bu noktada baktığımız zaman sadece CHP’den değil 6’lı masadan sadece bir partiden destek mesajı geldi, İYİ Parti’den. Onun dışında hiçbir siyasi partiden destek mesajı gelmedi” dedi.

Fazıl Şahan
04:00 - 23/11/2022 Çarşamba
Güncelleme: 02:19 - 23/11/2022 Çarşamba
Yeni Şafak
Hamza Dağ’dan vatansever CHP’lilere çağrı.
Hamza Dağ’dan vatansever CHP’lilere çağrı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Anadolu Yayıncılar Derneği’nin düzenlediği Anadolu Buluşmaları programında Suriye ve Irak kuzeyine yönelik Pençe Kılıç Harekâtı ve muhalefetin tavrıyla ilgili açıklamalar yaptı. Dağ, harekât için “Bu noktada baktığımız zaman sadece CHP’den değil 6’lı masadan sadece bir partiden destek mesajı geldi, İYİ Parti’den. Onun dışında hiçbir siyasi partiden destek mesajı gelmedi” dedi.

TERÖRÜN YANINDA SAF TUTUYOR

Dağ, şöyle devam etti: “CHP Parti Sözcüsü (Faik Öztrak) çok cılız bir şekilde bir süreç ortaya koymuş oldu. HDP’nin tavrına milletimiz alıştı. Ama CHP’nin gelmiş olduğu pozisyon asıl sorgulanan. CHP’nin üst tarafının terörün yanında saf tuttuğunu görüyoruz. Diğer konu tezkere. Tezkerede TSK’nın Suriye’deki bu terör yapılanmasını ortadan kaldırmak için yapmış olduğu mücadeleye CHP, ne yazık ki hayır oyu vermiştir.”

PARTİNİZİ ELE GEÇİRİN

“CHP o zamanki tezkereye de ‘Suriye’ye herhangi bir harekat olmasın hatta Suriye’de bulunan unsurlar geri dönsü’n diye hayır oyu vermişti. Şimdi de en son hava harekâtı başladıktan yaklaşık 2-3 gün sonra çok cılız hiç kimseye temas etmeyecek bir şekilde açıklamayla geçiştirilmiş. Burada vatansever CHP’lilere görev düşüyor. Vatansever CHP’liler ele geçirilmiş olan Cumhuriyet Halk Partisi’ni, kendi partilerini demokratik yollarla seçimle tekrar ele geçirirlerse, bu hem CHP’ye fayda sağlamış olur hem ülkeye fayda sağlamış olur.”

#Hamza Dağ
#CHP
#HDP
1 yıl önce