|

Çizer vekilden bütçe jesti

Meclis'te fırsat bulduğu aralarda kara kalem çizimler yapan AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Ali Pulcu, Genel Kurul'da bütçe görüşmelerinin finali öncesinde milletvekillerine jest yaptı.

Yeni Şafak
12:42 - 9/03/2016 Çarşamba
Güncelleme: 10:46 - 9/03/2016 Çarşamba
Diğer

AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Ali Pulcu, bütçe görüşmelerinin ilk günü Genel Kurulda yaptığı bir kara kalem çizimini, masa üstüne yerleştirilebilecek şekilde TBMM logolu özel bir karton baskıyla iktidar-muhalefet tüm milletvekillerine gönderdi. Hürriyet'te yer alan habere göre Pulcu, Genel Kurulu yansıttığı çalışmasının üst yazısında şöyle dedi:“26 Şubat 2016 cuma günü başlamış bulunan 2016 yılı bütçe kanun tasarısı görüşmeleri 13 gün süren uzun bir maratonun ardından sona ermiş bulunmaktadır. Başta şahsınız olmak üzere, Yüce Meclis çatısı altında gece gündüz demeden bütçe görüşmelerinde lehte aleyhte söz almış, kanaat belirtmiş, ter dökmüş, emek vermiş herkese şükranlarımı sunuyor, bütçe görüşmelerinin ilk günü karalamış olduğum bu küçük hatırayı kabul buyurmanızı istirham ediyorum.”



Aslen diş hekimi


İstanbul Erkek Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği mezunu olan Pulcu, 1986'dan beri diş hekimliği yapıyor. İstanbul Şehir Üniversitesinin kurucu vakfı ile Bilim ve Sanat Vakfında görev yapan Pulcu, fırsat bulduğu aralarda milletvekiliarkadaşları ile dostlarının kara kalem portrelerini de yaparak armağan ediyor. Pulcu, son olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde “8 Mart vesilesiyle dokunuşlar” adını verdiği Kadınlar Günü çizimlerini sosyal medya hesabından paylaştı.



#Meclis
#TBMM
#Genel Kurul
#bütçe görüşmeleri
#Mehmet Ali Pulcu
#AK Parti
#AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Ali Pulcu
8 yıl önce