|

Eğitim projelerimizi peşpeşe açıklayacağız

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 2018-2019 eğitim öğretim yılının ikinci dönemine başlayan milyonlarca öğrenci ve öğretmene sağlıklı, başarılı bir yeni öğretim dönemi diledi.

Yeni Şafak
04:00 - 5/02/2019 Salı
Güncelleme: 00:26 - 5/02/2019 Salı
Yeni Şafak
Ziya Selçuk, öğrencilerle buluştu.
Ziya Selçuk, öğrencilerle buluştu.

Selçuk, “Anne babalardan özellikle istirham ediyorum; önemli olan çocuklarımızın öncelikle sağlığı, kişiliği ve güçlü bir şahsiyet geliştirmesi ve arkasından da eğitim öğretimle ilgili hedeflerimiz elbette. Ama bu hedefler, muhakkak surette çocukların ilgi ve yetenekleriyle paralel olmalı” diye konuştu.

HİKAYEMİZİ YAZMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Yeni öğretim yılına başlarken öğretmenlere iyi dileklerde bulunmaya ve çocuklara başarılar dilemeye geldiklerini anlatan Selçuk, şöyle devam etti: “Bütün ekip arkadaşlarımız olarak Türkiye’deki tüm öğretmenlerimiz, tüm okul yöneticilerimiz ile beraber ülkenin eğitim hikayesini birlikte yazmaya devam edeceğiz. İnşallah sağlıkla, mutlulukla, başarıyla muvaffakiyetle yeni bir dönemi daha hep birlikte geçireceğiz. Bunun çok daha kaliteli, çok daha yüksek standartlarda gerçekleşebilmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Önümüzdeki aylarda da eğitim öğretim hayatımızın çok daha nitelikli bir şekilde sürmesi için somut projelerimizi her ay peş peşe sunma imkanı bulacağız.”

  • Bakanlar tebrik kartlarını yanıtsız bırakmadı
  • Siirt’te Mehmetçik İlkokulunda okuyan 2. sınıf öğrencileri, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a yeni yıllarını kutlayan tebrik kartı gönderdi. Kartların ulaştığı bakanlar da öğrencilere teşekkür ve başarı dileklerinin yer aldığı kartlarla öğrencilere cevap verdi. Okul Müdürü Mustafa Özkoyuncu ve 2-D sınıf öğretmeni Nusret Çelepçıkay, bakanlardan gelen tebrikleri öğrencilere ulaştırdı.
  • Servisler denetlendi
  • İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, 2018-2019 eğitim öğretim yılı ikinci yarı yılının başlaması dolayısıyla okul servislerini denetledi. Fatih ve Kadıköy’de denetim gerçekleştiren ekipler, durdurdukları servis araçlarında evrak kontrolü yaparak, sürücüleri kurallara uymaları konusunda uyardı. Denetimlerde, araçlara koyu film cam takan ve araç ruhsatı yanında olmayan sürücülere ceza kesildi. Trafik ekipleri, ikinci yarı yılın öğrencilere hayırlı olması temennisinde bulunarak, velilerin denetimlerden memnun kaldığını ifade etti.
#MEB
#Ziya Selçuk
5 yıl önce