|

Erbaş’ın önceliği FETÖ

Diyanet İşleri Başkanlığı’na atanan Prof. Dr. Ali Erbaş’ın önceliği FETÖ ile mücadele olacak. Örgütün karanlık yüzü ve dine verdiği zararları anlatmak için yoğun kampanya yapılacak. Camilerde FETÖ’yü anlatan vaaz ve hutbeler okutulacak, uluslararası toplantı ve sempozyumlar yapılacak.

Yeni Şafak ve
04:00 - 18/09/2017 Pazartesi
Güncelleme: 00:12 - 18/09/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Prof. Dr. Ali Erbaş
Prof. Dr. Ali Erbaş

Diyanet’in, FETÖ’nün karanlık yüzünü ve dine verdiği zararları anlatmak için yoğun bir kampanya başlayacak. Diyanet, FETÖ’yü vatandaşlara etkinliklerle anlatacak, uluslararası sempozyumlar düzenleyecek. Camilerde FETÖ’yü anlatan vaaz ve hutbeler okutulacak.

Diyanet İşleri Başkanlığına Prof. Dr. Ali Erbaş’ın atanmasının ardından yeni dönem başlıyor. Diyanet’in, FETÖ’nün karanlık yüzünü ve dine verdiği zararları anlatmak için yoğun bir kampanya başlatacağı belirtiliyor. Bu kapsamda FETÖ ile ilgili vatandaşları bilgilendirici etkinlikler düzenlenecek, yayınlar yapılacak. Camilerde FETÖ’yü anlatan vaaz ve hutbeler okutulurken, FETÖ’nün uluslarası arenada gerçek yüzünü ortaya koymak için toplantı ve sempozyumlar gerçekleştirilecek.

GÜNEYDOĞU’YA
ÖZEL ÖNEM

Diyanet’in yeni dönemde Doğu ve Güneydoğu Anadolu’ya yönelik özel bir strateji izleyerek bu bölgedeki hizmetlere önem vereceği öğrenildi.

GENÇLERE YÖNELECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da “Defalarca bu ikazı yaptık. Özellikle Doğu ve Güneydoğu’daki çalışmalarda çok ama çok geç kalmıştır” açıklaması yapmıştı.

Diyanet İşleri Başkanlığı gençlere ve çocuklara yönelik özel bir strateji izleyeceği belirtildi. Gençlere ve çocuklara İslam’ı anlatan organizasyon, toplantı ve etkinlikler gerçekleştirilecek.

EN KARANLIK
HAREKET FETÖ

Prof. Dr. Erbaş’ın bir makalesinde “İslam tarihinde birbirine benzer bazı gruplar olsa da hem mehdi/mesihi hareketlerden ve hem de Hasan Sabbah hareketinden içinde unsurlar barındırmakla birlikte nev-i şahsına münhasır ve yaptıkları ortaya saçıldıkça bizleri şaşkına çeviren en karanlık hareket FETÖ’dür” dediği ortaya çıktı. 

#FETÖ
#Recep Tayyip Erdoğan
#Ali Erbaş
#Diyanet
7 yıl önce