|

Evlada veda

Hatay’da, kaybolduktan 8 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 6 yaşındaki Ufuk Tatar, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Evlatlarını kaybeden Muhammet-Durdu Tatar çifti, törende güçlükle ayakta durabildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 10/07/2018 Salı
Güncelleme: 00:23 - 10/07/2018 Salı
Yeni Şafak
Baba Muhammed Tatar evladının mezarı başında gözyaşı döktü.
Baba Muhammed Tatar evladının mezarı başında gözyaşı döktü.

Hatay’ın Hassa ilçesinde Amanos Dağları eteklerinde kaybolduktan 8 gün sonra cesedi bulunan 6 yaşındaki Ufuk Tatar, Kırıkhan ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Arpalıuşağı Mahallesi’nde 1 Temmuz’da kaybolan ve önceki gün güvenlik korucuları tarafından kaybolduğu noktadan yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta ölü bulunan Ufuk Tatar’ın, Mustafa Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ndeki otopsi işlemleri tamamlandı.

AYAKTA DURAMADILAR

Otopsinin ardından ailesi tarafından teslim alınan küçük çocuğun cenazesi, Kırıkhan ilçesindeki 201 Evler Mahallesi Camii’ne götürüldü. Burada düzenlenen törende taziyeleri kabul eden baba Muhammet Tatar ile anne Durdu Tatar, sağlık ekiplerinin ve yakınlarının yardımıyla güçlükle ayakta durabildi.


GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Evladının ardından gözyaşıı döken acılı çift, yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi. Ufuk’un cenazesi, kılınan cenaze namazından sonra Özyörük Mahallesi Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi. Törene, Hassa Kaymakamı Yusuf Turan, Hassa Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ile çok sayıda vatandaş katıldı.

#Ufuk Tatar
#Kayıp Çocuk
6 yıl önce