|

Feci şekilde can verdi

Aydın'ın Koçarlı ilçesine bağlı Çakmar Köyü'nde bulunan bir çiftlikte meydana gelen iş kazasında 30 yaşlarındaki bir genç feci şekilde yaşamını yitirdi. Yem karıştırma makinesinin içine düşen gencin, parçalanmış vücudunun bir kısmı saatler süren çalışmanın ardından toplanabildi.

İha
00:00 - 2/12/2013 Pazartesi
Güncelleme: 00:17 - 3/12/2013 Salı
Yeni Şafak
Feci şekilde can verdi
Feci şekilde can verdi

Olay akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Çakmar köyü sınırları içerisinde bulunan Edip Posacı Çiftliği'nde hayvan bakıcısı olarak çalışan Eşref D. İsimli genç, akşam saatlerinde baktığı hayvanları yem hazırlamak için slajların bulunduğu alana gelerek 09 VB 667 plakalı traktöre bağlı yem karıştırma makinesi ile yem hazırlamaya başladı. Bir süre çalışan gencin dönecek vakti gelmesine rağmen ağıra dönmediğini gören yakınları yem hazırlanan bölüme gidince makinenin çalıştığını ancak Eşref D.'nin olmadığını görünce şaşırdılar. Yem karıştırma makinesinin içerisinde Eşref D.'nin elbiselerinin parçalarını gören vatandaşlar hemen traktörü stop etti.

Yem karıştırma makinesine attığı slajları ayağı ile ittiği tahmin edilen talihsiz gencin, makineye kapılıp feci şekilde parçalanarak can verdiği belirlendi. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

10 yıl önce