|

Haymana’dan yatırım daveti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, önceki dönem AK Parti milletvekili Salih Kapusuz ve Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız ile Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut’u makamında ziyaret etti.

04:00 - 14/06/2019 Cuma
Güncelleme: 23:52 - 13/06/2019 Perşembe
Yeni Şafak
​​Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu,  Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut’u makamında ziyaret etti.
​​Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut’u makamında ziyaret etti.

Haymana’nın tanıtım çalışmalarını anlatan Başkan Turgut, Haymana kaplıcalarının “Dünyanın En İyi Termal Suyu” olarak tescillendiğini ve Başbakanlık Tanıtma Fonu desteğiyle hazırladıkları projeyle tanıtım atağına kalktıklarını ifade etti.

Turgut, böylesine önemli potansiyeli olan Haymana’ya yatırımcıları beklediklerini belirterek Hisarcıklıoğlu’ndan bu konuda destek istedi.

Başkan Özdemir Turgut’u uzun yıllardır tanıdığını belirten Hisarcıklıoğlu Turgut’un Haymana’da önemli işlere imza atacağını belirtti.
#M. Arif Parmaksız
#Özdemir Turgut
#Salih Kapusuz
#AK Parti
5 yıl önce