İsrail'in vurduğu yıkılmış evinde misafir ağırladı
17:46, 13/04/2026, PazartesiG: Güncelleme: 17:46, 13/04/2026, Pazartesi
Yeni Şafak

Gelen misafirine yıkılmış evinde meyve ikram etti.
İran’da İsrail ve ABD saldırılarında evi yıkılan, kendisi yaralanan yaşlı adam, evine gelen kişiyi geri çevirmedi. Molozların arasından mutfağa götürdüğü misafirine meyve ikram etti.
İran’da İsrail ve ABD saldırılarının ardından ortaya çıkan görüntüler, yaşanan yıkımın ortasında insanlık örneği bir anı gözler önüne serdi. Saldırılarda evi ağır hasar alan ve başından yaralanan yaşlı bir adam, tüm zorluklara rağmen misafirperverliğinden vazgeçmedi.
Israrla meyve verdi
Evine çekim yapmak için gelen kişiyi karşılayan yaşlı adam, yıkıntılarla dolu evinin içinden geçerek mutfağa yöneldi. Molozların arasında ilerleyen adam, dolaptan çıkardığı meyveleri misafirine ikram etti. Görüntülerde, evin büyük ölçüde zarar gördüğü ve her yerin enkazla kaplı olduğu dikkat çekti. Buna rağmen yaşlı adamın sakinliği ve misafirine ikramda bulunması, izleyenleri duygulandırdı.

Hayat
PKK tartışmalarıyla gündeme gelen Zara Larsson İstanbul’da sahne alacak

Hayat
Hilalin Işığında: Gazze için sanatla dayanışma

Gündem
"Yakışıklı Mısırcı" için Rusya’dan tur düzenleniyor

Hayat
Mimarlar Odası istedi mahkeme reddetti: İsrail Evleri Ankara’nın simgesi sayılmadı

Hayat
Mısır'a gitmeden Piramitler'i görmek mümkün
