İstanbul Valiliği'nden açıklama: Yarın kamu çalışanları idari izinli mi olacak?

16:49, 23/04/2025, ÇarşambaG: Güncelleme: 16:56, 23/04/2025, Çarşamba
Yeni Şafak
İstanbul Valiliği'nden açıklama: Yarın kamu çalışanları idari izinli mi olacak?
Korkutan deprem sonrası tüm İstanbulluları ilgilendiren kararlar peş peşe açıklanıyor...

İstanbul Valiliği'nden gelen son dakika açıklaması ile kamu kurumlarında çalışan engelli, hamile, malül gazi ve 10 yaşından küçük çocuğu olan annelerin herhangi bir işleme gerek duyulmaksızın idari izinli sayılacağı kaydedildi.

İstanbul'da meydana gelen deprem, kentte kısa süreli paniğe neden olurken, gözler yetkililerden gelecek açıklamalara çevrildi. İstanbul Valiliği son olarak yaptığı açıklamada; kamu kurumlarında çalışan engelli, hamile, malül gazi ve 10 yaşından küçük çocuğu olan annelerin iki gün süreyle idari izinli sayılacağını bildirdi.


İDARİ İZİNLİ SAYILACAK


İstanbul Valiliği, kamu kurumlarında çalışan engelli, hamile, malül gazi ve 10 yaşından küçük çocuğu olan annelerin iki gün süreyle idari izinli sayılacağını bildirdi.


İstanbul Valiliği, kentte meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki depremin ardından sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.


Valilik, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:


“Meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki #deprem nedeniyle tüm birimlerimiz teyakkuz halindedir.

An itibariyle herhangi bir yıkım ihbarı alınmamış olup ilgili birimlerimizin alan tarama çalışmaları devam etmektedir. Vatandaşlarımızın sükunetini korumalarını ve hasar görmüş olabilecek binalara yaklaşmamalarını rica ediyoruz.”


İstanbul’da deprem sonrası vatandaşlar park ve bahçelere akın etti
Gündem
İstanbul’da deprem sonrası vatandaşlar park ve bahçelere akın etti
Espressolab'dan İstanbul Depremi sonrası anlamlı hareket: Çay, kahve ve su ikram!
Gündem
Espressolab'dan İstanbul Depremi sonrası anlamlı hareket: Çay, kahve ve su ikram!
Cevdet Yılmaz'dan İstanbul Depremi açıklaması: "Kurumlarımızın açıklamalarını takip etmekte fayda var"
Gündem
Cevdet Yılmaz'dan İstanbul Depremi açıklaması: "Kurumlarımızın açıklamalarını takip etmekte fayda var"

Yorumlar
Avatar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026