|

İstanbul’a borcum var

TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, “Benim İstanbul’a minnet borcum var. Bundan sonraki yaşamımda da, beni ben yapan bu şehre daha fazla hizmet etmek istiyorum” dedi.

Yeni Şafak
04:00 - 3/02/2019 Pazar
Güncelleme: 01:44 - 3/02/2019 Pazar
Yeni Şafak
Binali Yıldırım, Tuzla’da dericilerle bir araya geldi.
Binali Yıldırım, Tuzla’da dericilerle bir araya geldi.

TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Tepeören Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Marmara Bölgesi Manav Türkleri Dernekleri Federasyonu üyeleriyle bir araya geldi. Yıldırım, 2002’de milletvekili olduğunu belirterek, “O gün bugün memleketin her köşesinde hizmet ediyoruz. Benim İstanbul’a minnet borcum var. Bundan sonraki yaşamımda da, beni ben yapan bu şehre daha fazla hizmet etmek istiyorum. Mesele memleket olunca, mesele bayrak olunca gerisi teferruattır” şeklinde konuştu.


BENİM KOLTUK SEVDAM YOK

Yıldırım, Erzincan Kültür ve Eğitim Vakfı ile Erzincanlı Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin programına da katıldı. “Can Erzincan’ın evlatları olarak canıma can kattınız” sözleriyle başlayan Yıldırım, “Erzincan Refahiye Kayı köyünden çıkan 12 yaşındaki Binali, bugün Binali Yıldırım olduysa bunu İstanbul’a borçludur, ”dedi. Yıldırım, “Kendi elimizle başbakanlık koltuğunu teslim ettik. Bana koltuk meraklısı diyeceklerin hiç konuşmaya hakkı yok. Koltuk sevdalısı değilim. Milletin gönlüne girdiysek gerisi teferruattır.” dedi.

ÇİPRAS SEFA GELDİ HOŞ GELDİ

  • Yıldırım, Tuzla Rumeliler Derneği tarafından düzenlenen Türkiye-Yunanistan Nüfus Mübadelesi anma programında ise şunları söyledi: “Yunanistan ve Türkiye iki komşu ülke. Ege Denizi üzerinde bazı anlaşmazlıklarımız olsa da aynı denizi paylaşıyoruz, aynı tarihi ve kültürel değerleri paylaşıyoruz. Biz Yunanistan ile dostlukları geliştirmeyi, husumetleri azaltmayı politik olarak benimsiyoruz. Sayın Çipras sefa geldi hoş geldi. Türk misafirseverliğinin gerekleri yapılacak.”
#TBMM
#İstanbul
#31 Mart
#Seçim
#Binali Yıldırım
5 yıl önce