|

İYİ Partili Yavuz Ağırailoğlu: AK Parti'nin 18 yıllık aralıksız iktidarı takdir edilmesi gereken bir başarı

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, AK Parti'nin emsalsiz bir iktidar başarısı gösterdiğini söyledi. Ağıralioğlu, İYİ Partililere yaptığı konuşmada "18 yıldır iktidarda kalmak aralıksız iktidar olmak ve hükümet etmek daha önce Türk siyasetinin tecrübe ettiği bir şey değildir. Bu cihetten bakarsanız, Allah var emsaline az rastlanabilir bir iktidar başarısıdır" ifadelerini kullandı.

12:52 - 26/08/2021 Perşembe
Güncelleme: 21:46 - 26/08/2021 Perşembe
Yeni Şafak
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, partisinin İstanbul Çekmeköy ilçe yönetimi ve sivil toplum temsilcileriyle bir araya geldi.


"AK PARTİ'DEKİLER HASMIMIZ DEĞİL RAKİBİMİZ"

İstanbul Gündemi'nin haberine göre, 14 Ağustos'taki toplantıda
"AK Parti’deki arkadaşlarımız bizim hasmımız değildir. Hem kardeşleriz hem de rakibiz"
diyen Ağıralioğlu AK Parti'nin takdir edilmesi gereken bir başarı gösterdiğini ifade etti.

"EMSALİNE AZ RASTLANILIR BİR BAŞARI"

Ağıralioğlu, konuşmasında
"Uzun bir zaman AK Parti Türk siyasetinde Allah var emsaline az rastlanabilir bir iktidar başarısı da göstermiştir. 18 yıldır iktidarda kalmak aralıksız iktidar olmak ve hükümet etmek daha önce Türk siyasetinin tecrübe ettiği bir şey değildir. Bu cihetten bakarsanız takdir edilmesi gereken bir başarıdır."
dedi.

Ağıralioğlu sözlerinin devamında şunları söyledi:


"Ama bundan daha mühimi AK Parti’nin bu kadar uzun iktidarı millete vaat ettikleriyle buluşturabilmiş olmasına bağlıydı. Keşke bu kadar iktidarda kalmış olsalardı hem de vaat ettiklerini yapmış olsalardı. Tek başına memleketi yönetme imkânı bulsalardı hem de imkânı memleketi güçlü, kalkınmış müreffeh, borçsuz, istikbale emin adımlarla yürüyen, herkesin karnı tok, başının dik olduğu bir ülke idealini oluşturabilmiş olsalardı. Devlette devamlılık esastır. Hiç kimse babasının parasını cebinden harcıyormuş gibi millete davranamaz. Bu gördüğünüz harcamalar memleketin birikmiş kaynaklarını verimli kullanma sorumluluğunun gereğidir. Tayyib bey bu yarışta bizim düşmanımız değildir, AK Parti’deki arkadaşlarımız bizim hasmımız değildir. Hem kardeşleriz hem de rakibiz. İyi yaptıklarında milletin duasını aldıklarında her işi devam ettirmek herkesin namus borcudur. İyi yapıp da pahalı yaptıkları her işi ucuzlatmak, yanlış yaptıkları her işi de doğrusuyla değiştirmek devlette devamlılık iddiasında olan her hareketin vazifesidir. Bizim vazifemiz şudur; milletimizin duasını alıp da ne kadar iş varsa Allah razı olsun şu iş harika oldu dedikleri ne iş varsa o işlerde devamlılığı temin etmek zorundayız. Efendim bu iş güzel oldu da biraz pahalı oldu biraz ucuz olsaydı dedirtebilmek lazımdı. Onlarda da kamu kaynaklarını doğru kullanmalıyız."


#iyi parti
#yavuz ağıralioğlu
#ak parti
#övgü
#iyi parti istanbul milletvekili
#iyi parti genel başkan yardımcısı
#iktidar
#milletvekili
3 yıl önce