|

İzdivaç uyanıklığı

FETÖ’nün izdivaç imamı A.K.’nın, evlilik uyanıklığı ortaya çıktı. Ankara’da yakalan K., diğer FETÖ’cüleri katalog evliliğine zorlarken, kendisi aşk evliliği yapmış. Binlerce evliliği organize eden A.K.’nın, kendi evliliği için üniversitedeyken tanıştığı ve Hristiyan olan Rus eşine “Aşık oldum” dediği belirtildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 25/12/2017 Pazartesi
Güncelleme: 03:29 - 25/12/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Örgüt, FETÖ’cü kadınları
güzellik ve zeka seviyelerine
göre kategorize etmiş.
Örgüt, FETÖ’cü kadınları güzellik ve zeka seviyelerine göre kategorize etmiş.

FETÖ’nün Ankara’da yakalanan izdivaç imamı A.K’nın, evlilik uyanıklığı ortaya çıktı. İzdivaç imamının, FETÖ’cüleri katalog evliliğine zorlarken, kendisinin Hristiyan bir Rusla aşk evliliği yapması dikkat çekti.

Gaybubet evlerine yönelik operasyonda yakalanan izdivaç imamı A.K’nın katalog dışı evlilik yaptığı öğrenildi. A.K.’nın katalog dışı evliliği için üniversitedeyken tanıştığı ve Hristiyan olan Rus eşine “Aşık oldum” dediği belirtildi.

BİNLERCE İZDİVAÇ
YAPTIRMIŞ

Örgüt iç yapısını korumak için kendi aralarında katalog evliliğine zorlanan FETÖ’cülerin, en fazla 4 seçme hakları olduğu bildirildi. Kimya Mühendisi olan A.K’nın, örgüt içinde katalog ile binlerce evlilik yaptırdığı öğrenildi. Kataloglardaki FETÖ’cü kadınlar, güzellik ve zeka seviyelerine göre kategorize edilerek, subay, savcı, hakim, MİT mensupları, rütbeli polis, genç bürokrat, avukat ve zengin mütevelli esnaflarla izdivaç edildiği bildirildi.

ASKERE FARKLI KATALOG

Bu kişilerin, örgüte katılması veya örgütle bağlılığının artması için FETÖ’cü ablalarla evlendirildikleri öğrenildi. FETÖ’cü askerlerin evliliği için farklı yöntem kullandığı bunlara, tam itaatkar, yapıyla sorun çıkarmayacak FETÖ’cü ablaların olduğu kataloglar gösterildiği belirtildi.

#FETÖ
#Ankara
6 yıl önce