|

Kandil tecavüz demek

PKK’daki korkunç “cinsel istismar olayları” örgütten kaçan kadın teröristlerin mahkemeye verdikleri ifadelere yansıdı. A.L., yanında nöbet tutan teröristin kendisine tecavüz etmeye kalktığını söyledi. B.B “Zap Küçük Cilo” bölgesinde yaşları 9-14 yaşındaki kız çocukların hamile bırakıldığını anlattı. Y.S.’nin anlattıkları ise durumu özetliyor: Bir kadın için Kandil demek tecavüz demektir. Sözde yönetici kadronun sapkınlığı kadınla da sınırlı değil. Suriye’den getirilen oyun çağındaki çocuklara bile tecavüz ediyorlar.

Yeni Şafak
04:00 - 26/11/2018 Pazartesi
Güncelleme: 02:54 - 26/11/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
PKK elebaşlarından Duran Kalkan'ın, terör kamplarındaki kadınlar arasında 'Sapık Abbas' olarak anıldığı öğrenilmişti.
PKK elebaşlarından Duran Kalkan'ın, terör kamplarındaki kadınlar arasında 'Sapık Abbas' olarak anıldığı öğrenilmişti.

Terör örgütü PKK/KCK içindeki “cinsel istismar olayları”, yakalanan ve örgütten kaçan kadın teröristlerin bu yıl çeşitli tarihlerde verdikleri ifadelerle bir kez daha gün yüzüne çıktı. Teröristlerden A.L., adli makamlara verdiği ifadesinde, nöbet tuttuğu sırada yanında bulunan erkek teröristin fiziki ve sözlü tacizine uğradığını, bu kişinin kendisine tecavüz etmeye çalıştığını söyledi. Bu tür olayları sadece kendisinin yaşamadığını, benzerlerine şahit de olduğunu ifade eden A.L., bu nedenle PKK/KCK'dan kaçmaya karar verdiğini söyledi.


ELEBAŞLARI TECAVÜZ EDİYOR

Teröristlerden B.B. de verdiği ifadede, "Zap Küçük Cilo bölgesine yakın bir noktada bulunan gençlik taburunda, 9-14 yaşlarında 30'a yakın kız ve erkek çocuk bulunuyordu. Bazı kız çocuklarının hamile kaldığını ve bölgeye en yakın hastanede hamileliklerinin sonlandırıldığına dair sürekli duyum alıyorduk" diye konuştu. Teröristlerden M.T., elebaşlarının, emri altında bulunan kadın teröristlere tecavüz ve cinsel saldırılarda bulunduğunu, bu kişilerin konumları nedeniyle olayların üstünün kapatıldığını anlattı.


GERÇEĞİ GÖREN KAÇIYOR

Teröristlerden K.A. ifadesinde "Örgüt içindeki elebaşları, kadın teröristlere cinsel istismarda bulunuyor. Orada bunu engelleyecek bir güç yok. Bu konuda mağdur olduğunu bildiğim çok kadın var. Bu kadınlar örgütün çirkin yüzünü görüp en sonunda PKK'dan kaçtılar" derken; PKK'lı kadın terörist Y.S de şunları söyledi:

ÇOCUK AYRIMI YOK

"Bir kadın için Kandil demek tecavüz demektir. Kandil'de kadın, isteyenin dilediğince kullandığı bir metadır. Sözde yönetici kadronun cinsel sapkınlığı kadınla da sınırlı değil. Suriye'den kaçırılıp getirilen oyun çağındaki çocuklara bile tecavüz ediyorlar."

#​PKK
#Kandil
5 yıl önce