|

Kars'ta 1 Mayıs öncesi şüpheli çanta alarmı

Kars'ta 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle düzenlenecek basın açıklaması öncesi alanda bulunan şüpheli çanta polisi alarma geçirdi. Fünye ile patlatılan çantanın içerisinden elektrik kabloları, eldiven gibi malzemeler çıktı.

Yeni Şafak
16:28 - 1/05/2016 Pazar
Güncelleme: 16:37 - 1/05/2016 Pazar
DHA

Kars'taki sendikaların basın açıklamasının yapılmasına dakikalar kala Faikbey Caddesi üzerindeki nöbetçi eczane önüne bırakılan siyah çanta, güvenlik güçlerini harekete geçirdi. Polis güvenlik şeritleriyle çevre güvenliği aldığı bölgeyi yaya ve araç trafiğine kapattı. Yoğunluğu gören vatandaşlar meraklı gözlerle olan biteni seyrederken, güvenlik güçleri vatandaşları güvenli noktalara kadar uzaklaştırdı.



Bu sırada çevrede bulunan MOBESE görüntüleri de incelenerek şüpheli çantayı bırakan kişinin aranmasına başladı. Aynı zamanda bölgeye bomba imha ekibi çağrıldı. Bomba imha uzmanı polis, şüpheli paketi inceledikten sonra, kontrollü olarak fünye ile patlattı.



Çantanın içerisinden elektrik kabloları, eldiven gibi malzemeler çıktı. Yaşanan bu olayın ardından sendika üyeleri 1 Mayıs için basın açıklaması gerçekleştirildi.











#Kars
#1 Mayıs
#MOBESE
8 yıl önce