|

Kilis'teki yangınla ilgili TSK'dan açıklama

Kilis-Gaziantep yolundaki geçici konteyner bölgesinde askeri alanda sabaha karşı başlayan yangınla ilgili Genelkurmay Başkanlığından açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, bir kısım mühimmatın depolandığı konteyneri de etkisi altına alan yangının kontrol altına alındığı ve bölge emniyetinin sağlandığı bildirildi.

Yeni Şafak
12:16 - 13/07/2017 Perşembe
Güncelleme: 12:43 - 13/07/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Kilis'te askeri alanda yangın çıkmıştı.
Kilis'te askeri alanda yangın çıkmıştı.
  • Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, "13 Temmuz 2017 tarihinde sabaha karşı 04.00 sularında Kilis’te konuşlu Seve İkmal Noktasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıkmıştır. Yangın bir kısım mühimmatın depolandığı bir konteyneri de etkisi altına almıştır. Olayda can kaybı yaşanmamıştır. Olayın gerçekleştiği bölgenin emniyeti sağlanmış ve yangın kontrol altına alınmıştır. Olayla ilgili incelemelere devam edilmektedir" denildi.

Kilis-Gaziantep karayolunun 15. kilometresinde yer alan geçici konteyner bölgesinde sabaha karşı henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıkmıştı. Yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyümüştü. Kilis Valiliğinden yapılan açıklamada, yangın sırasında can kaybı yaşanmadığı, dumandan etkilenen 10 askerin Kilis Devlet Hastanesinde tedavi altına alındığı belirtilmişti.

#Kilis
#Patlama
#Gaziantep
7 yıl önce