|

Kurultayda Afrin hassasiyeti

MHP’nin önümüzdeki hafta gerçekleştireceği 12’nci Olağan Büyük Kurultayı’na Afrin hassasiyeti damga vuracak. Şehitlerin anısına kurultayda müzik çalınmayacak.

Yeni Şafak ve
04:00 - 9/03/2018 Cuma
Güncelleme: 02:00 - 9/03/2018 Cuma
Yeni Şafak
MHP'nin kurultay için hazırlıklar tüm hızıyları sürüyor.
MHP'nin kurultay için hazırlıklar tüm hızıyları sürüyor.

MHP’nin Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıldönümü olan 18 Mart 2018’de Ankara Arena’da düzenleyeceği kurultay için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. “Milli Duruş, Şühedaya Vefa, Millete Beka” temalı kurultayda sloganlar da hazırlanmaya başladı. Kurultayda, “Senin için değer”, “Başka Türkiye yok” sloganları kullanılacak. Bin 207 delegenin katılacağı kurultayda MHP lideri Devlet Bahçeli tek aday olacak. Kurultayda genel başkan seçiminin yanı sıra 75 kişilik Merkez Yönetim Kurulu ile 8 kişilik Merkez Disiplin Kurulu da belirlenecek. Kurultaya katılacak konuk listesi için davetiye hazırlıkları sürerken MHP’nin HDP ve İYİ Parti’ye davetiye göndermesi beklenmiyor.

MÜZİK VE ŞARKI YOK

Kurultayda, 20 Ocak’ta terör örgütlerinin sınırdan temizlenmesine yönelik Afrin’e yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit ve gazi olan Mehmetçiklerin anısına özen gösterilecek. Bu çerçevede kurultayın yapılacağı salonda müzik ve şarkı çalınmayacak.

#MHP
#Kurultay
#Afrin
6 yıl önce