Maçka Parkı’nda ceset bulundu: 29 yaşında erkek olduğu belirlendi
11:54, 31/03/2026, Salı
IHA

Tuncay Yılmaz’ın 17 adet suç kaydığının olduğu öğrenildi.
İstanbul Şişli’de temizlik görevlileri Maçka Parkı’nda hareketsiz halde yatan bir kişiyi fark etti. Yapılan incelemeler sonrasında hayatını kaybeden şahsın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Şişli Maçka Parkı’nda yerde hareketsiz şekilde yatan kişiyi fark eden temizlik görevlilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekiplerine sevk edildi.
Polis olay yerinde çevre güvenliği alırken, sağlık ekipleri şahsın öldüğünü belirledi. Daha sonra olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, hayatını kaybeden şahsın Tuncay Yılmaz (29) olduğunu tespit etti.
İncelemelerin ardından 29 yaşındaki gencin cansız bedeni ambulansla Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.
Öte yandan hayatını kaybeden Tuncay Yılmaz’ın 17 adet suç kaydığının olduğu öğrenildi.
Polis ekiplerinin konu ile ilgili çalışması sürüyor.

Gündem
Esenyurt'ta ev sahibi zorbalığı: 40 bin liralık kirayı kabul etmeyen kiracının eşyaları sokağa atıldı

Gündem
Fatih'te tüyler ürperten cinayet: Misafirlerin yanında tartıştığı eşini döverek öldürdü, 'Ayaklarını bağlamış'

Gündem
Tüyler ürperten cinayet: 'Kalp krizi geçirdi' diye ihbar yapmıştı, boğarak öldürdüğünü itiraf etti
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.