Manisa'da kaçak tütün operasyonu: On binlerce makaron ele geçirildi
16:15, 03/06/2025, Salı
IHA

Manisa'da 59 bin doldurulmuş makaron ele geçirildi.
Manisa'nın Salihli ilçesinde kaçak tütün ve tütün mamullerine yönelik yapılan operasyonlarda, polis ekipleri tarafından 58 bin 860 adet doldurulmuş makaron, 10 kilogram kıyılmış tütün ele geçirildi.
Kaçakçılıkla mücadelesini aralıksız olarak devam ettiren Manisa Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Salihli KOM Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde E. T. (41), isimli şahsın kullanmış olduğu araçta yapılan aramada 58 bin 860 adet doldurulmuş makaron, 10 kilogram kıyılmış tütün ele geçirildi. Şüpheli hakkında 5607 SKM suçu kapsamında düzenlenen tahkikat evrakları adli mercilere gönderildi.
Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ‘suç ve suçlularla mücadelemiz aralıksız devam edecektir' ifadelerine yer verildi.

Gündem
Çanakkale'de Jandarmadan kaçak tütüne geçit yok

Gündem
Tekirdağ'da jandarmadan kaçak içki ve tütün operasyonu

Gündem
Jandarma'dan 'Türkiye Duman Uygulaması'
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.