|

Millet Afrin’e gitmeye hazır

Ankara İskitler’de sanayi esnafını ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bizi de götür Afrin’e başkanım!” sloganları üzerine şunları söyledi: Evvelallah, Kemal’in takımı bir tarafa herkes ‘Bizi de Afrin’e götür’ diyor. Bu millet nasıl 15 Temmuz’da meydanlara dedik, herkes meydanlara döküldü. Şimdi de Afrin dediğimiz anda bu millet hazır.

Yeni Şafak ve
04:00 - 13/02/2018 Salı
Güncelleme: 01:52 - 13/02/2018 Salı
Yeni Şafak
Erdoğan: Afrin  dediğimiz  an millet hazır
Erdoğan: Afrin dediğimiz an millet hazır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara İskitler’de sanayi esnafını çat kapı ziyaret ederek sohbet etti. Sanayi esnafını ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, sanayi esnafından yoğun ilgi gördü.

BİZİ DE GÖTÜR

Ziyaret sırasında esnaf, “Bizi de götür Afrin’e başkanım” sloganı atmaya başladı. “Hazırız. Allah’ın izniyle canımızı da veririz. Askerlerimize gece gündüz dua ediyoruz” sözleri üzerine Erdoğan, “Evvelallah Kemal’in takımı bir tarafa herkes ‘Bizi de Afrin’e götür’ diyor. Bu millet nasıl 15 Temmuz’da meydanlara dedik, herkes meydanlara döküldü. Şimdi de Afrin dediğimiz anda bu millet hazır” ifadelerini kullandı.


HAZIRIZ BAŞKANIM

Bunun üzerine dükkanda bulunan esnaf, “Hazırız başkanım” diye Erdoğan’a karşılık verdi. Esnafın sorunlarını dinleyen Cumhurbaşkanı, vatandaşlarla fotoğraf da çektirdi. Bir esnafın işyerinde oturan Erdoğan’ı gören vatandaşlar, Erdoğan’ı görebilmek için birbirleri ile yarıştı.

KALIN EŞLİK ETTİ

Esnaflarla sohbet eden Erdoğan’a Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Büyükelçi İbrahim Kalın eşlik etti. Erdoğan, ziyaretin ardından Beştepe’ye geçerek Makedonya Başbakanı Zoran Zaev’i kabul etti.

#Recep Tayyip Erdoğa
#Afrin
6 yıl önce