|

Müslümanları şikayet etti

Türkiye aleyhine kara propaganda yapan firari FETÖ’cü Abdullah Bozkurt, bu kez de Kudüs’e duyarsız kalmayan Türk halkını hedef aldı. Hain, sosyal medya hesabında “Protestolarda İsrail bayrağı yakılıyor, Trump’a siyonist köpek deniyor” şeklindeki mesajları ile Müslümanları ABD ve İsrail’e şikayet etti.

Yeni Şafak ve
08:00 - 11/12/2017 Monday
Güncelleme: 08:37 - 11/12/2017 Monday
Yeni Şafak
FETÖ'nün kapatılan yayın organı Today's Zaman'ın eski Ankara Temsilcisi Abdullah Bozkurt
FETÖ'nün kapatılan yayın organı Today's Zaman'ın eski Ankara Temsilcisi Abdullah Bozkurt

FETÖ’nün kapatılan yayın organı Today’s Zaman’ın eski Ankara Temsilcisi Abdullah Bozkurt, ABD Başkanı Donald Trump’ın skandal Kudüs kararını protesto için meydanlara dökülen halk aleyhinde akılalmaz ifadeler kullandı. Terör örgütü üyesi olmak suçundan hakkında yakalama kararı bulunan terörist Bozkurt, sosyal medya hesabından, ABD'nin Kudüs kararına karşı onurlu duruş sergileyen Türk halkından rahatsızlığını ortaya koydu.


ABD VE İSRAİL’E ŞİKAYET ETTİ

Twitter hesabından İngilizce paylaşımlar yapan terörist Bozkurt, “Bugün Türkiye’de ABD ve İsrail karşıtı gösteriler, Erdoğan’ın aile vakfı TÜGVA, hükümet yanlısı gruplar, Türk Hizbullahı ve bazı El Kaide bağlantılı gruplar tarafından yürütülüyor. Protestolarda İsrail bayrağı yakılıyor, İncirlik üssü kapansın isteniyor, Trump’a siyonist köpek deniyor” şeklindeki mesajları ile Müslümanları ABD ve siyonist İsrail’e şikayet etti.


HAİNİN O MESAJINA TEPKİ YAĞDI

FETÖ’cü terörist Bozkurt’un paylaşımlarının ardından yüzlerce kişi Twitter’dan tepki mesajı gönderdi. Bozkurt’a yanıt veren Yusuf Dinçbilek isimli kullanıcı, “Siz sadece kendi vatanına ihanet edenler olarak değil, İslam’a ihanet eden İslam düşmanlarına dost olanlar olarak da anılacaksınız. Bu utanç ve zillet dünyada size yeter” değerlendirmesinde bulundu. Fikri Hür adlı bir başka kullanıcı da “Sen de ülkeyi satan bir vatan haini olarak anılacaksın!” cevabını verdi.

#FETÖ
#Yusuf Dinçbilek
#Abdullah Bozkurt
#ABD
6 years ago