|

Ön safta Afrin’e giderim

MHP lideri Bahçeli “Eğer yeri gelirse ben de bir bozkurt gibi en ön safta Afrin’e gider, gerekirse bu millete taşıdığım canı seve seve feda etmeye hazırım. Bu da bir millete devlet sözüdür” dedi. Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, ‘savaş bir halk sağlığı sorunudur’ açıklaması yapan Türk Tabipler Birliği’nin kapatılması gerektiğini söyledi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 7/02/2018 Çarşamba
Güncelleme: 08:33 - 7/02/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
FOTOĞRAF: TARIK BAKICI
FOTOĞRAF: TARIK BAKICI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Afrin Harekatı’nda askerlerin yaptıkları bozkurt işaretine ilişkin eleştirilere sert yanıt vererek “Yeri gelirse ben de bir bozkurt gibi Afrin’e gider bu vatana bu millete taşıdığım canı seve seve veririm” dedi. Bahçeli, Afrin’e önce burayı tanıyan ÖSO’nun girmesini çevre emniyetini de tecrübeli ve şehir içi mücadelede uzmanlaşmış askerlerimizin sağlamasını önerdi. Bahçeli, MHP Grubunda konuştu. Konuşmasının ana gündemine Afrin operasyonunu alan Bahçeli şunları söyledi: Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özgür Suriye Ordusu Afrin’e adım adım yaklaşmaktadır. Bebek katili Öcalan’ın resmedildiği paçavraların oraya buraya asılması da bir başka dikkat çekici husustur. Karşımızdaki tablonun başka bir izah ve ifade tarzı yoktur. Köstebek gibi yer altına inen hainler Afrin merkez ve etrafını tuzaklamışlar, askeri harekâtımıza yönelik çok önceden adeta tedbir almışlardır. Kahraman Mehmetlerimiz teröristleri iman gücüyle ezeceklerdir. Terörün kökü kazınacaksa, gün bugündür

ALMAN VEKİLLERE “MASUM” SORU

Alman parlamentosunda PKK paçavraları takarak terör örgütü propagandası yapan zavallı vekil müsveddeleri, masumlara füzeyle saldıran katillerle aynı çizgiye düştüklerini, aynı cinayet ve melanete ortak olduklarını ne zaman idrak ve itiraf edeceklerdir? CHP, PYD’yi temize çıkarma, aklama arayışındadır.

ÖNCE ÖSO GİRSİN

Afrin temizlenmezse, Kilis hedef, Hatay namlunun ucundadır. Arkasından Menbiç, Cizire, Kobani teröristlerden arındırılmazsa Şanlıurfa, Şırnak, Gaziantep, kısaca sınır il ve ilçelerimiz boyunca cereyan edecek kanlı döngü milli huzurumuzu yutacaktır. Afrin’de, Ankara’nın namusu müdafaa edilmektedir. Afrin ilçe merkezine öncelikle, burayı bilen ve tanıyan Özgür Suriye Ordusu unsurları girmeli, çevre emniyetini de tecrübeli ve şehir içi mücadelede uzmanlaşmış askerlerimiz sağlamalıdır. PKK/PYD, Afrin’in her yerine muhtemeldir ki bomba düzeneği yerleştirmiştir. Bu haliyle Afrin ya yıkılmalı, ya da teröristler ateşe verilmelidir. Teröristlerin üstüne gül atarak mücadele edilemeyecektir.


CANIMI SEVE SEVE FEDA EDERİM

Zeytin Dalı Harekatı boyunca, kahraman askerlerimizin askeri sevkiyat esnasında doğal bir iradeyle yaptıkları bozkurt işareti yazılı ve görsel medyaya yansımış ve birilerinin de uykularını kaçırmıştır. Niye bu kadar ürkmüşlerdir? Bilinsin ki, Zeytin Dalı Harekatı’na bozkurt işareti yapa yapa dahil olacak, fedakarlıkta sınır tanımayacak yüzbinlerce Bozkurt hazır beklemektedir. Eğer, yeri gelirse ben de bir bozkurt gibi, en ön safta Afrin’e gider, gerekirse, ihtiyaç hasıl olursa bu vatana, bu millete taşıdığım canı seve seve feda ve hediye ederim. Bu da millete bir Devlet sözüdür.”

  • Vatana ihanet suçu işlediler
  • Tabipler Birliği isimli PYD/PKK paravan örgütü, savaş bir halk sağlığı sorunudur derken vatana ihanet suçu işlemiştir. PYD/PKK’lıların derdine düşen alçaklar, suçsuz günahsız insanlarımıza ateş açan rezillere en ufak tepki göstermemişlerdir. Bu ne kepazelik, nasıl bir satılmışlıktır? Tabipler Birliği Türk düşmanıdır, hekimliğin yüz karasıdır. Ve de derhal, çok acil, çok seri şekilde hakkında hukuki ve yasal düzenleme yapılmalı ya da kapısına kilit asılmalıdır.

#Devlet Bahçeli
#MHP
#Afrin
6 yıl önce