|

Pazarlık yok derdimiz Türkiye

Çorum belediye başkan adayları tanıtım toplantısında konuşan Mehmet Özhaseki, meselenin bir belediye seçimi olmadığının farkına varıldığını söyledi: Aylardır asla bir pazarlık peşinde değiliz. PKK'ya müzahir birisi, FETÖ'ye yakın lanet bir adam belediye başkanı olmasın. Cumhur İttifakı ile tek derdimiz bu.

Yeni Şafak
04:00 - 14/01/2019 Pazartesi
Güncelleme: 01:51 - 14/01/2019 Pazartesi
Yeni Şafak
​AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki
​AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, AK Parti Çorum İl Başkanlığı’nca Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen belediye başkan adayları tanıtım toplantısına katıldı.

Çorum Belediye Başkan adaylarının Halil İbrahim Aşgın olduğunu açıklayan Özhaseki, ülke genelinde aday belirleme sürecinin devam ettiğini belirtti. ‘Gönül belediyeciliği’nden söz eden Özhaseki, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aday belirleme kriterlerinde dikkat ettiği hususu ise şöyle paylaştı: “
Bazen ‘şu şahsı koyarsak çok oy alırız’ diyenler oluyor. Cumhurbaşkanımız ‘ben çok oy alacak adam aramıyorum, iş yapacak adam arıyorum, dava kardeşimizi, herkesin duasını alacak adamı arıyorum’ diyor.

PAZARLIK YOK GÜÇ BİRLİĞİ VAR

“Cumhuriyet tarihi boyunca hiçbir dönemde karşılaşmadığımız bir bela ile karşı karşıyayız. Meselenin sadece bir iktidar meselesi olmadığını, meselenin sadece bir belediye seçimleri olmadığını hepimiz anlamış olduk” diyen Özhaseki, sözlerini şöyle sürdürdü: “
Böyle bir durumda yerli ve milli herkesin bir araya gelmesi gerekiyordu. Bu anlamda MHP Genel Başkanı Devlet Bey’e huzurunuzda teşekkür ediyorum. İttifak yapmaya çalışıyoruz. Derdimiz 2-3 belediyeyi fazla almak değil. Birkaç belediye onlarda veya birkaç belediye bizde derdi değil. Aylardır oturuyoruz, asla bir pazarlık peşinde değiliz. İstiyoruz ki PKK’ya müzahir olan birisi belediye başkanı olmasın, FETÖ’ye yakın lanet bir adam belediye başkanı olmasın.

Konuşmaların ardından AK Parti’nin Çorum’daki belediye başkan adayları açıklandı.

  • Ardı ardına açıklanıyor
  • AK Parti’de aday tanıtım toplantıları hız kesmeden devam ediyor. AK Partili yöneticilerin katılımıyla bir çok şehirde düzenlenen toplantılara, partililerin coşku ve heyecanı hâkimdi. Toplantılarda ilçe ve belde belediye başkan adaylarının açıklanmasının ardından adaylar sahneye çağrılarak halka tanıtıldı. Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sakarya, Özhaseki’nin ise Çorum’da düzenlediği toplantıların yanı sıra adayların tanıtıldığı diğer iller şöyle: Adıyaman, Afyonkarahisar, Aksaray, Ardahan, Bolu, Bursa, Elazığ, Erzincan, Gümüşhane, Karabük, Karaman, Kastamonu, Kayseri, Malatya, Muş, Niğde, Siirt, Şırnak, Tunceli, Uşak, Yalova ve Zonguldak.

#PKK
#FETÖ
#Ankara
#Mehmet Özhaseki
#Malatya
#Muş
#Niğde
#Siirt
#Şırnak
#Tunceli
#Uşak
#Yalova
5 yıl önce