|

Sağlık operasyonu

AK Parti İstanbul Milletvekili Külünk, “suikast” kelimesini kullanmadan “Eski CHP lideri Deniz Baykal’a yönelik sağlık operasyonu” düzenlendiğini iddia etti. TBMM’de bazı gazetecilere konuşan Külünk, Kılıçdaroğlu ile ilgili CHP tabanında rahatsızlık olduğunu öne sürdü.

Yeni Şafak ve
08:00 - 7/12/2017 Perşembe
Güncelleme: 09:29 - 7/12/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Baykal tedavi için Almanya'ya gitmişti.
Baykal tedavi için Almanya'ya gitmişti.

Külünk, CHP kulislerinden aldığı bilgilere dayandırdığı Baykal ile ilgili iddiasını şöyle açıkladı: “Sayın Baykal rahatsızlanmasaydı bir açıklaması olacak mıydı? Eğer bir açıklaması olacaksa açıklamanın adı neydi? Benim aldığım bilgiler, Baykal eğer rahatsızlanmasaydı bir şey açıklayacağına dair. Bunu tespit eden güçler, nasıl Baykal genel başkan iken kaset operasyonuyla tasfiye ederek yerine bu şahsı getirdiyseler CHP’nin dip dalgasındaki rahatsızlıkların dışa vurması ve artık CHP’yi bu şahsın etrafındakilerin dilinden kurtarmak için Baykal tekrar alana inip adaylığını mı açıklayacaktı? Bunu bilenler bir kez daha Baykal’ı artık istihbarat savaşlarında, istihbarat örgütlerinin kullandığı metotlarla, Baykal bir sağlık operasyonuna mı muhatap oldu? Gelişmiş metotlarla bir sağlık operasyonuna mı maruz kaldı?”

  • BİLGİ CHP İÇİNDEN
  • “CHP’nin başındaki şahıs proje bir elemandır” diyen Külünk, gazetecilerin, “Bu kanaate neye göre vardınız? Şüpheleriniz mi var? Bilgiyi nereden edindiniz?” sorularına karşılık, “CHP’nin içinden gelen bir bilgi” cevabını verdi.

#Metin Külünk
#CHP
#Deniz Baykal
6 yıl önce