|

Şehidimiz Mustafa Cambaz anıldı

FETÖ'nün 15 Temmuz gecesi darbe girişimi sırasında, cuntacı hainler tarafından Çengelköy'de vurularak şehit edilen Yeni Şafak Foto Muhabiri Mustafa Cambaz mezarı başında anıldı. Anma törenine, Albayrak Holding CEO'su Doç. Dr. Ömer Bolat, Albayrak Holding İcra Kurulu Üyesi Mesut Muhammet Albayrak, Piri Medya Genel Müdürü Ömer Karaca, ailesi, sevenleri ve çok sayıda çalışma arkadaşı katıldı.

Yeni Şafak
11:25 - 13/07/2018 Cuma
Güncelleme: 12:27 - 13/07/2018 Cuma
Yeni Şafak
Şehit Mustafa Cambaz mezarı başında anıldı.
Şehit Mustafa Cambaz mezarı başında anıldı.
15 Temmuz gecesi Fetullahçı Terör Örgütü'nün (
) darbe girişimini protesto ettiği sırada hain askerlerin kurşunlarıyla şehit düşen Yeni Şafak Gazetesi Foto Muhabiri
, mezarı başında anıldı.

Albayrak Holding CEO'su Doç. Dr. Ömer Bolat, Albayrak Holding İcra Kurulu Üyesi Mesut Muhammet Albayrak, Piri Medya Genel Müdürü Ömer Karaca, Yeni Şafak gazetesi Yazı İşleri Müdürü İdris Saruhan, Yeni Şafak gazetesi İnternet Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik, Yeni Şafak gazetesi yazarlarıından Fatma Barbarosoğlu, Mehmet Şeker, ailesi ile Yeni Şafak gazetesi, TV Net, Piri Medya çalışanları katıldı.

Doç. Dr. Bolat, "Şehitlerimizin meydana getirdiği zaferler bugün bizleri buraya getirdi. Bizlere de şehitlerimiz gibi canlarımızı seve seve vermeyi nasip etsin. Kendisinin Türkiye vatandaşlığı dahi yoktu. Ama o vatanı için canını seve seve verdi. Ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum" dedi.

  • Mustafa Cambaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Meydanlara inin" çağrısının hemen ardından sosyal medya hesabından "Kalkışmayı yapanlar kalktıkları gibi oturamamalı. Hatta hiç oturamamalı. Başkomutan Erdoğan'ın isteği ve emriyle sokağa çıkıyoruz" yazarak dışarı çıkmıştı. Cambaz, cuntacı hainler tarafından Çengelköy'de vurularak şehit edilmişti.
#Mustafa Cambaz
#FETÖ
6 yıl önce