|

Şehit sayısı 29’a yükseldi

Ankara’daki saldırıda şehit düşenlerin sayısı 29’a yükseldi. Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Aydın Dedehayır Cebeci Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 24/02/2016 Çarşamba
Güncelleme: 23:45 - 23/02/2016 Salı
Yeni Şafak

Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısı 29'a yükseldi. Sağlık Bakanlığından alınan bilgiye göre, patlamada yaralanarak İbni Sina Hastanesinde tedavi altına alınan 66 yaşındaki Aydın Dedehayır, hayatını kaybetti. Terör saldırısında yaşamını yitirenlerin sayısı 29'a yükselirken, hastanelerde 10 kişinin tedavisi ise normal servislerde devam ediyor. Yoğun bakım servisinde tedavisi süren yaralı bulunmuyor.





TOPRAĞA VERİLDİ


Ankara'daki terör saldırısında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Aydın Dedehayır'ın cenazesi, Cebeci Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi. Kısa süre önce Maliye Bakanlığından emekli olan Dedehayır'ın Bakanlıkta çalışan arkadaşlarını ziyaret ettikten sonra özel aracıyla eve dönerken meydana gelen patlamada yaralandığı öğrenildi. Bu arada Ankara'daki terör saldırısıyla ilgili 3 kişi daha gözaltına alındı.


#Aydın Dedehayır Cebeci Asri Mezarlığı
#Aydın Dedehayır
#Ankara
8 yıl önce