|

Sultanbeyli'de 'miras' pususu: İki kardeş hayatını kaybetti

İstanbul Sultanbeyli’de otomobil içerisindeki iki kardeşe amcaoğulları tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Kurşunların hedefi olan genç kadın olay yerinde hayatını kaybederken, ağabeyi ise kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

17:16 - 11/03/2021 Perşembe
Güncelleme: 17:25 - 11/03/2021 Perşembe
IHA
Emrah Delitaş
Emrah Delitaş

Olay, Sultanbeyli Fatih Mahallesi Üstün Sokak’ta saat 15.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Emrah Delitaş ve Selvi Delitaş isimli iki kardeş ikamet ettikleri evin önüne araçla geldi.

O esnada daha öncesinde evin karşısında bulunan kahveye gelerek iki kardeşin dönmesini bekleyen ve aralarında miras nedeniyle tartışma yaşadıkları amca çocukları, Delitaş kardeşlerin araçla geldiğini görünce yanında getirdiği silahla iki kardeşi kurşun yağmuruna tuttu ve olay yerinden kaçtı.



İKİSİ DE KURTARILAMADI

Yaşanan feci olay sonrası Selvi Delitaş olay yerinde hayatını kaybederken, Emrah Delitaş ise kaldırıldığı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri ise kurşunların hedefi olan kardeşlere müdahale etti.

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
#sultanbeyli
#cinayet
#selvi delitaş
#emrah delitaş
3 yıl önce