|

Terörist Mahir Çayan'ı anmayı unutmayan CHP yönetimi Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı es geçti

CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl ve CHP Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla DHKP/C terör örgütü lideri Mahir Çayan’ı anmıştı. Dün DHKP/C tarafından şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın ölümünün 6. yıl dönümüydü. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP yönetimi teröristleri unutmazken Şehit Savcı Kiraz'ı es geçti.

10:06 - 1/04/2021 Perşembe
Güncelleme: 10:36 - 1/04/2021 Perşembe
Yeni Şafak
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu

Terör örgütleri listesinde yer alan DHKP-C'li Mahir Çayan, 30 Mart 1972 tarihinde Kızıldere’de öldürülmüştü. CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl ve CHP Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi, Twitter hesaplarından ölüm yıl dönümünde terör örgütü lideri Çayan’ı unutmadı.

Mehmet Selim Kiraz'ın, 31 Mart 2015'te terör örgütü DHKP-C üyesi Şafak Yayla ve Bahtiyar Doğruyol tarafından odasında rehin alındıktan sonra öldürülmesinin üzerinden ise dün tam 6 yıl geçti. Twitter'da özellikle konuyla ilgili binlerce tweet atılırken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP yönetiminden ses çıkmadı. Terörist Çayan için tweet atmayı ihmal etmeyen CHP'liler kahraman Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı es geçti.


SAVCI KİRAZ İÇİN SES ÇIKARMAYIP MAHİR ÇAYAN İÇİN TWEET ATAN CHP'LİLER

Yardımcısı PKK operasyonunda gözaltına alınan CHP'li Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin de Çayan’ı anmıştı.



#mehmet selim kiraz
#mahir çayan
#chp
#mhp
3 yıl önce