|

Depremde 107 vatandaşın öldüğü İzmir'in en çok gecekonduya sahip ilçesi Karabağlar'da CHP'li başkan TOKİ projesini iptal ettirdi

AK Parti İzmir Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Mahmut Atilla Kaya, Twitter'dan yaptığı açıklamada TOKİ tarafından Karabağlar'da yapılması planlanan projenin CHP'li Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nun açtığı dava sonrası iptal edildiğini söyledi. Depremde 107 vatandaşın hayatını kaybettiği İzmir'in en fazla gecekonduya sahip ilçesi olan Karabağlar'da yapılacak olan proje ile 750 dar gelirli ailenin konut sahibi olması planlanıyordu.

16:21 - 18/05/2021 Salı
Güncelleme: 18:06 - 18/05/2021 Salı
Yeni Şafak
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, TOKİ konutlarının yapılacağı alanda
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, TOKİ konutlarının yapılacağı alanda

AK Parti İzmir Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Mahmut Atilla Kaya, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nun açtığı dava sonrası iptal edilen TOKİ tarafından Karabağlar'a yapılacak olan konutlar hakkında sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.


Depremde 107 vatandaşın hayatını kaybettiği İzmir'in en fazla gecekonduya sahip ilçesi olan Karabağlar'da yapılacak olan proje ile 750 dar gelirli ailenin ev sahibi olacağını belirten Kaya, projenin ertelenebileceğini ama iptal olamayacağını söyledi.


Milletvekili Atilla Kaya'nın açıklamaları şöyle:



#AK Parti
#TBMM
#Atilla Kaya
#CHP
#TOKİ
#Muhittin Selvitopu
3 yıl önce
default-profile-img