|

Türk milleti tek vücut

15 Temmuz gecesi yaşanan ve halkın birlik içerisinde durduğu darbe girişimi sonrası açıklama yapan Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı Başkanı Özdemir Özdemir, FETÖ'cülerin Alevi vatandaşları üzerinde oynadığı oyuna dikkat çekti.

Yeni Şafak ve
16:35 - 20/07/2016 Çarşamba
Güncelleme: 13:41 - 20/07/2016 Çarşamba
Yeni Şafak

Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı Başkanı Özdemir Özdemir, FETÖ'cülerin Alevi vatandaşları üzerinde oynadığı oyuna dikkat çekti. Özdemir, Fetullahçı Terör Örgütü'nün Alevi'lerin içine sızdığını belirterek, "Bugünlerde hepimiz böyle bir provokasyonun yapılacağından şüpheleniyoruz" dedi. Darbeyi başaramayanlar Malatya'da Alevi yurttaşları üzerinen Türkiye'yi karıştırmak istediklerini belirterek, "Yurttaşlar bu provokasyona gelmedi. Böyle bir olay da olmadı. Buna rağmen ısrarla sosyal medyada bu olayı kaşılıdar" diye konuştu.



Tek yumruk


Türk milletinin tek vücut olduğunun altını çizen Özdemir, "Ne dış güçlerin ne de Türkiye'deki vatan hainleri hiçbirinin lafına gelmez. Alevi'de Sünni'de bu ülkede tek yumruk" dedi. Özdemir, bazı Alevi Bektaşi Federasyonlarının da incelenmesi gerektiğini kaydetti.





#Özdemir Özdemir
#FETÖ
8 yıl önce