|

TVNET’ten zafer yayını

Tvnet, Çanakkale Zaferi’nin 103. yıl dönümü dolayısıyla Çanakkale ve Afrin sınırı Hatay’dan eş zamanlı özel yayın gerçekleştirdi. Çanakkale ve Afrin zaferinin tüm yönleri çok sayıda konukla ekranlara taşındı. Özel yayın bugün de devam edecek.

Yeni Şafak ve
04:00 - 19/03/2018 Pazartesi
Güncelleme: 08:19 - 19/03/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül
Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül

Tvnet, Mehmetçiğin hem Çanakkale şehitlerine hediye ettiği Afrin zaferini hem de Çanakkale Zaferi’nin 103’ncü yıldönümünü ‘özel yayınla’ izleyicilere aktarmayı bugün de sürdürecek. Çanakkale ve Afrin sınırı Hatay’dan eş zamanlı gerçekleşecek özel yayın dün başladı. Mehmetçiğin destan yazdığı Afrin sınırındaki Hatay ve Milli Mücadele’nin temellerinin atıldığı Çanakkale’den bağlantı ve konuklarla tüm gün devam edecek programa dün Hatay’dan konuk olan Yeni Şafak ve tvnet Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Afrin’in küçük ancak anlamının büyük olduğuna dikkat çekti.


1. DÜNYA SAVAŞI YENİ BİTİYOR

Karagül, Afrin Harekatı’nda elde edilen zafer için “Türkiye 7 düvele karşı savaşıyor. 1. Dünya Savaşı’mız yeni bitiyor” dedi. Karagül, Afrin’in küçük ancak anlamının büyük olduğuna dikkat çekerek, “Münbiç’te de dayanamazlar. Asıl kıyamet Fırat’ın doğusunda kopacak. Amacımız, kuzey kuşağında yabancı bir ülke ya da terör örgütünün olmaması” diye konuştu. Faruk Aksoy’un Çanakkale’den gerçekleştirdiği “Dünün destanından bugünün destanına”, Çanakkale-Afrin Özel Yayını’na, Ömer Aslan, Bayram Akgün, Mustafa Onur Yurdal, İslam Özdemir, Halil Ersin Avcı ve Muhammet Erat konuk oldu. Canlı yayın esnasında Hatay’ın Afrin sınırına da bağlanılarak, buradaki konuklar Çanakkale ruhunun nasıl tezahür ettiği ve 19. yüzyılda başlayan hesaplaşmanın 21. yüzyıla nasıl aksettiği konusundaki görüşleri izleyicilerle paylaşıldı.

TÜRKİYE’NİN DİRENİŞ HATTI

tvnet’in Hatay’ın Afrin sınırından gerçekleştirdiği, tvnet Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül ile Yeni Şafak gazetesi yazarı Nedret Ersanel’in konuk olarak katıldığı özel yayın, Serhat İbrahimoğlu ve Hilal Güven Özbey moderatörlüğünde gerçekleşti.


#Afrin
#Zeytin Dalı Harekatı
#PKK/PYD
#TVNET
6 yıl önce