|

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ: Kemal Bey’e anlatıyoruz 8 aydır anlamadı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Cumhuriyet Halk Partisi’nin kendi partisinin söylem ve programını takip ettiğini söyledi.

00:00 - 23/04/2022 Cumartesi
Güncelleme: 23:37 - 22/04/2022 Cuma
Yeni Şafak
Ümit Özdağ
Ümit Özdağ

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Cumhuriyet Halk Partisi’nin kendi partisinin söylem ve programını takip ettiğini söyledi. Bir dijital platformda yayın konuğu olan Özdağ, Ekonomiye nasıl yaklaşıyorsunuz? sorusu üzerine “Biz ekonomide neoliberal ekonomik politikaların tarihin çöplüğüne gittiğini düşünüyoruz” cevabını verdi. “Kemal Kılıçdaroğlu da benzer şeyler söyledi” hatırlatması üzerine Özdağ ilginç bir iddiada bulundu. CHP Genel Merkezi’nden kendisine gelen bir telefondan bahseden Özdağ şunları söyledi:



BİZİ DİKKATLİ DİNLEYİN

“Kemal Bey’e ben zaten propaganda malzemesi yollayacağım. Kemal Bey’e diyeceğim ki bu kadar arkamızdan gelme takip etme. Buradan ilk kez açıklıyorum. Evvelki gün beni Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nden bir yetkili aradı. Yanında Türkiye’nin çok tanınmış kamuoyu anketçilerinden biri de vardı. Programdan sonra ikisinin de adını size vereceğim. ‘Hocam size çok teşekkür ediyoruz.’ Neden dedim, nereden çıktı? ‘Biz 8 aydan beri x bey ile birlikte Suriyeliler meselesini Genel Başkana anlatmaya çalışıyoruz. Biz anlatamadık, siz 8 günde anlattınız. Onun için teşekkür ediyoruz’ Şimdi ben zaten Kemal Bey’e buradan sesleniyorum; Kemal Bey dikkatle dinleyin çünkü ekonomi programınızı da anlatacağım.”

#Zafer Partisi
#Ümit Özdağ
#CHP
2 yıl önce