|

Avustralya’da 2 kilometrelik domino gösterisi

Avustralya'nın Melbourne kentinde, 7 binden fazla büyük boy taş kullanarak hazırlanan ve 25 dakika süren domino gösterisini binlerce kişi izledi.

Yeni Şafak
17:25 - 6/02/2016 Cumartesi
Güncelleme: 15:26 - 6/02/2016 Cumartesi
AA

Gösterinin hazırlanması için gönüllü olan 300'e yakın kişi, sabahın erken saatlerinden itibaren çalışmaya başladı. 2 kilometrelik güzergaha 7 binden fazla taş döşendi. Taşların domino etkisi oluşturarak devrileceği güzergahı dolduran binlerce Avustralyalı saatlerce gösterinin başlamasını bekledi.





Gösteri saat 17.00'de ilk taşın devrilmesiyle başladı. 25 dakika süren gösteriyi görüntülemek isteyen Avustralyalılar birbirleriyle yarıştı. Son taşın düşmesiyle birlikte, izleyiciler hep birlikte sevinç çığlıkları attı.




Gösterinin organizatörü Betty Amsden, insanları mutlu etmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Gösterinin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür eden Amsden, "Ekibimdeki insanlar ve Art Centre olmasaydı yapabilmemiz mümkün değildi'' diye konuştu.



Daha önce Londra, Kopenhag, Marsilya ve Helsinki gibi kentlerde düzenlenen gösteri, Avrupa dışında ilk kez Melbourne'da yapılmış oldu.

#Avustralya
#Domino şov
#Melbourne
8 yıl önce