|

Bayram alışverişini fırsata dönüştürün

Bayram alışverişinizi fırsata dönüştürebilirsiniz. Sezon sonunda kıyafetler indirime girmişken hem bayram için hem gelecek sezon için alışveriş yapma olanağına sahipsiniz. Kıyafetlerin sezon trendi değil her zaman giyilebilecek bir tarzda olmasına dikkat edin.

Yeni Şafak ve
04:00 - 12/08/2018 Pazar
Güncelleme: 04:54 - 12/08/2018 Pazar
Yeni Şafak
Hem ucuza hem de modası geçmeyen ürünleri seçmeniz için size bir öneri listesi hazırladık.
Hem ucuza hem de modası geçmeyen ürünleri seçmeniz için size bir öneri listesi hazırladık.

Kurban bayramının yaklaşmasıyla birlikte, bayram alışverişleri başladı. Siz de bayram alışverişinin sezon sonuna gelmesini bir fırsata çevirebilirsiniz. Kıyafetlerinizi hem uygun fiyata alıp, hem gelecek yıl rahatlıkla giyebelirsiniz. Ancak bunu için altın kural ise bu yılın modası ve trendleri yerine daha çok klasik kesimleri olan ve her zaman giyilebilecek tarz ürünlerini seçmek. Yaz başında fiyatlarıyla cep yakan ürünler şimdi indirim reyonlarında yerini aldı bile. Elbette indirimde olduğu için her ürünü almak doğru değil. Biz de hem ucuza hem de modası geçmeyen ürünleri seçmeniz için size bir öneri listesi hazırladık.

Kaliteli ürün seçin

Kıyafette tasarım kadar kumaş kalitesi de çok önemli. Doğal ve cildinize zarar vermeyecek kumaşları seçmeniz doğru bir karar olacaktır.


Beyazın modası geçmez

Kışın siyah yazın ise beyaz en büyük kurtarıcı. Alacağınız kıyafetlerin beyaz ve ekru tonları yaz mevsiminin vazgeçilmez renkleri. Bu sezon moda olan desenli giysileri de gelecek sezonda rahatlıkla giyebilirsiniz.

Kendine ne yakıştığını bilmek önemli

Teninize yakışan ve sizi mutlu hissettirecek modelleri alın. İhtiyacınız olmayan ürünleri almamak için gardırobunuza alışverişe çıkmadan önce mutlaka bir göz atın.


Zıtlıklar ile şık olunabilir

Şık olmak istiyorsanız çanta ve ayakkabının her zaman aynı renk olmasına gerek yok. Siyah bir elbisenin altına kırmızı bir ayakkabı ya da kırmızı bir elbisenin altına mor bir stiletto. Böyle zıt kombinlerle ayrıcalıklı bir şıklık oluşturabilmeniz mümkün.

Gece kıyafeti alın

Abiyeler de alışveriş listelerinizde olması gereken parçalardan. En doğru renkler ise krem, siyah ve pudra renkleri.

#Gece Kıyafeti
#Elbise
#Abiye
#Şık
#Pazar Eki
6 yıl önce