|

Bekle Atlanta THY geliyor

Türk Hava Yolları Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, ABD'de 9'uncu uçuş noktası olan Atlanta seferlerine 16 Mayıs 2016'da start verileceğini ve sefer için bilet satışlarına başladıklarını da açıkladı.

Yeni Şafak
08:52 - 25/06/2015 Perşembe
Güncelleme: 05:56 - 25/06/2015 Perşembe
DHA

Olmuştur, "25 Ekim 2015 tarihinde Amerika'daki 8'nci uçuş noktamız olan Miami seferlerine başlayacağız. Ayrıca ABD'de 9'uncu uçuş noktamız olacak Atlanta'ya da 16 Mayıs 2016 tarihinden itibaren her gün sefere başlayacağız ve bugün itibariyle Atlanta seferleri için bilet satışlarına başladık" dedi.



İTALYA SEFERLERİ ARTACAK


Yaz ayı ile birlikte Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Avrupa'nın bir çok noktasına da seferlere başladıklarını da hatırlatan THY Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur şunları söyledi: Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Avrupa'nın bir çok noktasına uçmamız ve gösteriyor ki Avrupa'da herhangi bir yolcu problemi yaşamıyoruz. THY üst üste 5 kez Avrupa'nın en iyi havayolları seçildi. Yaz ayı itibariyle Sabiha Gökçen Havalimanından Roma ve Barcelona seferlerine başladık. Ayrıca yine bu havalimanı üzerinden İtalyaya yaptığımız uçak seferlerini artırmaya başlayacağız dedi.



#THY
#Atlanta
#Ahmet Olmuştur
9 yıl önce