|

Bütün yollar kitaba çıkar

CNR EXPO Yeşilköy’de 19 ülkeden 300 yayınevinin katılımı ile düzenlenecek 4. Uluslararası CNR Kitap Fuarı, 24 Şubat’ta kapılarını açıyor. Albayrak Grubu'nun ana sponsor olduğu kitap fuarı, “15 Temmuz” temasıyla dikkat çekiyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 20/02/2017 понедельник
Güncelleme: 22:22 - 19/02/2017 воскресенье
Yeni Şafak
4. Uluslararası CNR Kitap Fuarı
4. Uluslararası CNR Kitap Fuarı

Pozitif Fuarcılık ve Basın Yayın Birliği iş birliğinde, 19 ülkeden 300 yayınevinin katılımı ile organize edilecek 4. Uluslararası CNR Kitap Fuarı 24 Şubat tarihinde kapılarını açıyor. 5 Mart tarihine kadar devam edecek fuara Alfa, Martı, Can, Nesil, Timaş, Ephesus, Epsilon, Tübitak, Profil, İnkılab, Beyaz Balina, İz, Kırmızı Kedi, Yeditepe, Ötüken, Yakamoz, Edam, Yapı Kredi Yayınları, İş Bankası Yayınları, Semerkand, Damla, Tezkire, İnsan, Diyanet, Sedir, Pegasus gibi yayınevleri okurlarla buluşacak.



ONUR KONUĞU HASAN AYCIN


CNR EXPO Yeşilköy'de tüm ulaşım araçlarına yakın bir lokasyonda düzenlenmesi nedeni ile kısa bir sürede kitapseverlerin ajandasına girmeyi başaran CNR Kitap Fuarı'nda okuyucuları çeşitli sürprizler bekliyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İstanbul Büyük Şehir Belediyesi ve KOSGEB tarafından desteklenen fuarda, konferans, kitap tanıtımı, imza günleri, söyleşiler, çocuk etkinlikleri, dinletilerle birlikte binin üzerinde kültür etkinliği düzenlenecek. Kendisine has tarzı ile dikkat çeken, çizgileriyle insanları düşünmeye sevk eden büyük usta Hasan Aycın, CNR Kitap Fuarı'nın onur konuğu olacak. Söyleşi, sohbet, imza günlerinde sevenleri ile bir araya getirilecek Hasan Aycın'ın birbirinden değerli kitapları ve çizimleri de fuarda sergilenecek.



  • 15 Temmuz okumaları
  • Yurt içi ve yurt dışından yüzlerce yazarı konuk etmeye hazırlanan CNR Kitap Fuarı'nın bu yılki teması “15 Temmuz” olacak. Temaya uygun olarak fuarda pek çok etkinlik gerçekleştirilecek. Anadolu Ajansı'nın sponsorluğunda kurulacak 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi'nin CNR Kitap Fuarı'nda yoğun ilgi görmesi bekleniyor. Fuarda, Türkiye'nin En Uzun Gecesi 15 Temmuz, 15 Temmuz Ruhu Işığında Ayasofya gibi pek çok söyleşi ve paneller düzenlenecek.
#CNR EXPO
#Kitap
#Albayrak
#15 Temmuz
7 лет назад